Other > Zaginione holotaśmy

To! Jest! Sparta!

<< < (10/22) > >>

Zaberish:

--- Quote from: RJ on February 23, 2010, 04:02:50 pm ---A ja slyszalem ze Spartan byla garstka natomiast Persow bylo kilka/kilkanascie razy wiecej :)

--- End quote ---

Dobrze słyszałeś :)
Jeśli się przyjrzeć sytuacji na Pustkowiach, to nadal tak jest - w porównaniu do ogólnej liczby graczy Spartanie wciąż stanowią niewielki tego ułamek. Tyle, że ten ułamek rośnie :)
Ja również prosiłbym o info przez PM, jeśli się będą odbywać kolejne radosne sparingi między Spartanami a Persami. W miarę swoich (skromnych jeszcze) możliwości włączę się do zmagań :)
Pozdrawiam!

Vindict:

--- Quote from: Parowooz on February 23, 2010, 01:06:25 am ---Ale są amazonki. :x

--- End quote ---

jakie jest oficjalne stanowisko na temat spartan płci żeńskiej? mogą dołączyć?

Dark Angel:
Trzeba poszukać wzmianek o kobietach lub kobiecych sojusznikach u boku Spartan :)

Kharaam:
Docelowo ma nas być 300 nie? jak na razie circa about 12 było. Kobiety zapewne witamy z otwartymi rękoma, w roli amazonek- tutaj jeszcze potrzebne potwierdzenie KOwca :)

Wichura:

--- Quote from: Florek on February 23, 2010, 02:39:34 pm ---Tez poproszę info, na blue najlepszy jest Gatling. Może uda Wam się go rozkręcić?

--- End quote ---
Miałbym dylemat, w końcu nie widzi się tego często. LSW czy inne tam rakietki to co innego.

Kobiety w roli Spartan - jakoś mi to nie pasuje.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version