Oczywiscie wierutne bzdury...LP 150%-200% wiekszosc footlockerow z enco stoi otworem bez wytrychowPP 150%-200% wiekszej ilosci nie ma sensu brac, ani na NPC ani na PlayerowSN 270 i obowiazkowo perka ghost
masz jakiś na to dowód? masz postać z 200 locka i otwierasz czy podajesz statystyki z dupy?
p.s. Spotkany lockpicker zza Buga (ze skillem nomen-omen 203%) powiedział mi gdy staliśmy nad taką skrzynką, której za Chiny nie mogliśmy otworzyć, że na ok. 200 skrzynek znalazł ok. 20 blueprintsów. Łał, to ok. 10% szansy na sukces i to jest już coś! Ale niepotwierdzone.
super stimpak nie potrzebuje blueprintów - można go kraftować od razu na docu2. to akurat taki fail-bp.
200 otwartych skrzynek oznacza, jeśli dobrze pojąłem mechanikę tego questa od Gun Runnersów, 200 altów na poziomie minimum piątym.
Skrzynki na encounterach, nie walizeczki GunRunnersów. Więc te 10% wydaje się całkiem sensowną proporcją.
'Statystyki z dupy.
Jak wytresuję drwala na 24 poziom, podbiję Lockpick do ~100%, dam mu w łapy wytrychy i wyślę na wycieczkę po ruinach. Złomu na pewno poskubię, a może coś ciekawego wpadnie w rączyny. Expić specjalnego alta z 300% Lockpickiem okropecznie mi się nie chce :>