problem rozwiązany:!!! KAŻDY KTO CHCE ZROBIĆ EXPLORERA MUSI MIEĆ ODKRYTĄ WIĘKSZĄ CZĘŚĆ MAPY !!!
pomorze ktoś??
Niestety, północna Wielkopolska.
who help me?
co do matury to to jest tylko jakieś forum, a nie egzamin więc nie przykładam większej uwagi do tego co piszę polski i angielski na próbnej dobrze mi poszedł, gorzej było z biologią równe 30%, a matma niestety poniżej szczęśliwej 30 ;/więc sie mnie nie czepiajcie Kharaam sam pisałeś, że to jest temat pytania i odpowiedzi, a nie zbędne poprawki ortograficzne i inne.
Cool story bro.
wiem mam 150 outa, i byłem o 9.00co do reputacji to muszę mieć jakąś ilość??wydaje mi się, że mam neutral.przy okazji ile muszę mieć repaira żeby nie psuć rzeczy 200+ czy za dużo?who help me?wcale nie musiałem dodawać czasownika w formie teraźniejszej bądź przyszłej ;dco do matury to to jest tylko jakieś forum, a nie egzamin więc nie przykładam większej uwagi do tego co piszę polski i angielski na próbnej dobrze mi poszedł, gorzej było z biologią równe 30%, a matma niestety poniżej szczęśliwej 30 ;/więc sie mnie nie czepiajcie Kharaam sam pisałeś, że to jest temat pytania i odpowiedzi, a nie zbędne poprawki ortograficzne i inne.