Dzieki ;] To kolejne pytania:1. W kliencie jest info/napis ze to open beta - czesto sa wipe postaci (czy w ogole sa ) ? 2. Kiedy koniec bety i bedzie dzialalo normalnie ? - tego info tez nigdzie znalezc nie moglem.3. Jesli sa wipe postaci to kiedy mozna sie spodziewac kolejnego ? Bo zaczynac grac tylko po to zeby za chwile ci wszystko skasowali to zadna zabawa w sumie, lepiej troche poczekac ;]4. Jak zarabiac capsy ? Bo poza questami to w npcow ciezko cokolwiek wyciagnac. Nawet jak ma sie jakis sprzet to malo ktory npc chce go w ogole kupic... sporo rozwiazan jest nastawionych jak by "przeciwko" nowym graczom. To tak ma byc czy to efekt prob i bledow i z czasem sie zmieni ?
W zasadach na forum jest jasno cytuje: "- Using alts (that means dual log - playing with more than one character at time, even with two computers)."a jak czytam to sporo osob otwarcie pisze o altach i ich uzywaniu. Te zasady sa nieaktualne czy po prostu wszyscy maja to gdzies i nikt tego nie pilnuje ?
oo ;] ten character planner sie przyda, wiellkie dzieki ! 1.Mam tez takie pytanko co do naprawy sprzetu: da sie naprawiac tylko za pomoca tego samego typu broni/zbrojki czy mozna np combat armor naprawic czyms innym niz inna combat armot itp. (nawet jak nie sprzetem to chyba powinny byc jakies materialy/narzedzia do naprawiania tego, nie ? ) ?? 2.Jest gdzies jakis oreintacyjny cennik ile co kosztuje - miedzy graczami ? np. combat armor / combat armor mark II lub pistolet 223 (w kapslach ) Jestem tu totalnym noobem i nie wiem na razie co ile jest warte a nie chce sie dac oszukac ;] 3.Sa organizowane jakies wzglednie bezpieczne wspolne wyprawy gdzies ect. ? Bo na razie to co spotkalem jakiegos gracza to albo uciekal albo chcial mnie zabic/zabil... 0 gry multiplayer a to chyba jednak z mysla o multiplayer powstalo 4. Czy szanse rozkladania itemow na czesci za pomoca science zaleza od % zniszczenia przedmiotu czy tylko od mojego skila ? 5. Poczytalem sobie o tych blueprintach i na wiki jest napisane ze mozna je wyciagnac ze skrzynek z encounterow ale nie znalazlem informacji ile trzeba lockpicka zeby otworzyc taka skrzynke z encountera ?6. Ile kosztuje samochod (najlepiej taki fajny jak byl w fallout 2 z duzym bagaznikiem) i gdzie go kupic ?
6. Ile kosztuje samochod (najlepiej taki fajny jak byl w fallout 2 z duzym bagaznikiem) i gdzie go kupic ?
6. Ceny są dynamiczne, im więcej osób kupuje tym wyższa cena (nie ja to wymyśliłem)