WitamMam pytanie odnośnie bazy. Na wiki są różne rodzaje czy te info jest aktualne? Np. płace 30k za depot i tylko w klamath go mogę kupić? Czy lepiej dac 10k i dozbierać przedmiotów?Jak później dodać kogoś do gangu?
Witam czy w FO dzialaja ksiazki i jak je przeczytac?
Gdzieś mi sie nawinelo na forum że mozna użyc krowy do transportu rzeczy? Jak to zrobić? Out mam około 130. Można wykorzystać krowę z zagrody w bazie?
Każda z z tych zwykłych baz kosztuje 10k, i można je kupić w SF, NCR i VC bodajże, a reszte baz, czyli jaskinia (30k, Klamath i Jt bodajze) Gas Station (50k Redding) i Bunkier (Necropolis 500k), więc info jest w miare aktualne.Do tych baz za 10k trzeba uzbierać itanzy.Aby dodać kogoś do bazy trzeba się bardziej postarać - użyć komputerka kiedy mamy już zaczętą budowę bazy przez lidera i dodanie nowego członka lub gościa jako "frienda" a potem udostępnić pewnym podgrupom widoczność bazy.
Bunkier kosztuje 50k kupilem wiec wiem i nie w Necro tylko w JT jak i HQ Cave za 33k albo zwykly cave za 30k...
;0 Dobrze być poinformowanymA i kiedy kupujesz HQ Cave nieraz są komplikacje wiec lepiej kupujecie jak jest GM bo tylko jedna postać będzie widzieć<Nie mówię że zawsze się robi błąd (Bug) Tylko nieraz Np;Mi się troszkę popsuło jedna postać tylko widziała ale Nexxos Zaradził ;P
Siema,chciałem sobie zagrać w gre a tu h.j . Nie działa bo nie, jakiś update był czy inne cholerstwo - stało w luncherze. Updater z racji tego że życie i tak jest zbyt piękne postanowił se nie działać. Nie mam mu tego za złe, w sumie też człowiek i humory swoje może mieć, a co. Ale pytam się, co teraz? Pamiętam jeszcze ho kiedyś że można było sciągnąć skądinąd odpowiednie pliki i je podrzucić i działało. Czy z tym update też można przeprowadzić takową wysoce skomplikowaną operację? czy gdziekolwiek w sieci poplątanych kabli znajduje się miejsce gdzie pobrać można te rzeczy? Tak wiem - leniwy h.ju sprawdź se. Ino wole zapytać licznie zebranych wszędobylskich czy aby, któryś ryś przypadkiem, przez nieuwagę i nie aby specjalnie, nie spotkał się z takim gównem jak ja... sie spotykam, właśnie. Będzie szybciej a że dzisiaj jestem pod wpływam % to się bawić w lingwiste nie chcę bo zapewne mówię piszę i śpiewam płynnie w kazdym języku. Ewentualnie, czy ktoś mógłby poratować i klienta (oczywiście bez 2 plików) spakować i na mila podesłać czy cus w ten desktop ? Hej przygodo !