Other > Polskie Pustkowia
Pytania i odpowiedzi
KazE18:
Kiedy serwer będzie on-line ?
Dark Angel:
--- Quote from: jan0s1k on March 07, 2012, 08:32:07 pm ---Darku, przecież (chyba) można to zrobić nawet bez proxy.Chyba, że się coś zmieniło. Ale ten.. Pamiętaj, żeby tego nie robić podczas "TC time", bo wtedy 'zue dżiemy' podobno latają po mieście, w którym jest TC i klikają tylko na przycisk banhammer. Ale w sumie to i tak by był głupi pomysł próbować kupować bazę podczas TC ;D
--- End quote ---
Oj to wyższa filozofia. TC timer już nie istnieje, jest influence. Słyszałem, że nawet 5 bluesuitom z jednej frakcji, którzy np. kopią skałki się także nabija. Ktoś powie wolno, ale mimo wszystko się nabija, więc TC dzieje się cały czas. Teraz wiadomo czemu zła Jovanka banuje kogo popadnie z SOTów podczas "zakładania tentów" :>
vitya47:
@Dark Angel, sowol, jan0s1k:
jak gracie w chińczyka to używacie obciążonych kości czy popychacie pionki palcem, jak nikt nie widzi? wiecie co to jest pytanie retoryczne?
@Tomowolf et al.:
jak już dojdziecie do tego jak to zrobić zamiast głupich szałasów będziecie mieć pod każdą wiochą bazę, którą będą widziały wszystkie wasze ludziki.
swoim postem chciałem nieco pomóc tym wszystkim, którzy wielkiego gangu nie mają, a jedna czy dwie prywatne bazy każdemu się przydadzą. irytuje mnie nieco ta totalna dysproporcja pomiędzy siłą byle jakiego gangu, a ogarniętego całkiem nawet gracza.
jan0s1k:
--- Quote from: Dark Angel on March 07, 2012, 08:53:17 pm ---Oj to wyższa filozofia. TC timer już nie istnieje, jest influence. Słyszałem, że nawet 5 bluesuitom z jednej frakcji, którzy np. kopią skałki się także nabija. Ktoś powie wolno, ale mimo wszystko się nabija, więc TC dzieje się cały czas. Teraz wiadomo czemu zła Jovanka banuje kogo popadnie z SOTów podczas "zakładania tentów" :>
--- End quote ---
Fuck, to widzę, że trochę się pozmieniało, gdy nie grałem ;/
blahblah:
--- Quote from: vitya47 on March 07, 2012, 08:07:23 pm ----jak jeden gracz, z jednego kompa, z jednym ip, bez dual logów, proxy itp. może kupić bazę???
--- End quote ---
Nie może. Bazy mogą kupić jedynie gangi. A gang to minimum 3 osoby. Bez kolegów możesz mieć najwyżej namiot.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version