Other > Polskie Pustkowia

Pytania i odpowiedzi

<< < (51/180) > >>

vitya47:
hej,
mam pytanie retoryczne, no może nie do końca, bo po prawdzie nie sprawdziłem tego ficzera/eksplojta ale coś tam próbowałem.. i wyszło!

-jak jeden gracz, z jednego kompa, z jednym ip, bez dual logów, proxy itp. może kupić bazę???

do tego wszystko legalnie, zgodnie z zasadami, może tylko trochę nieczysto.

Dark Angel:

--- Quote from: vitya47 on March 07, 2012, 08:07:23 pm ---hej,
mam pytanie retoryczne, no może nie do końca, bo po prawdzie nie sprawdziłem tego ficzera/eksplojta ale coś tam próbowałem.. i wyszło!

-jak jeden gracz, z jednego kompa, z jednym ip, bez dual logów, proxy itp. może kupić bazę???

--- End quote ---

Zrób to na proxy i tyle.
Zakładanie tenta takim sposobem jest legalne.

Tomowolf:

--- End quote ---
Znajdź kumpli.

sowol:
dual log jest tylko scigany na pvp obecnie

jan0s1k:

--- End quote ---

--- Quote from: Dark Angel on March 07, 2012, 08:16:51 pm ---Zrób to na proxy i tyle.
Zakładanie tenta takim sposobem jest legalne.

--- End quote ---
Darku, przecież (chyba) można to zrobić nawet bez proxy.

--- Quote from: http://temote.fode.eu/2238/2012-01-08.txt ---2012-01-08.log:12:47:|55<lexx> dual log is okay-ish until it doesnt break the game to some extend
2012-01-08.log:12:49:|39<lexx> [12:48]   Johnny_Nuclear   so fightis with 10 alts on wm  << this is considered gamebreaking
2012-01-08.log:12:50:|15<lexx> it is
2012-01-08.log:12:50:|57<lexx> well, using dual log to win in tc or to pwn noobs is considered gamebreaking
2012-01-08.log:12:51:|07<lexx> but if you dual log to move items from one char to the other, it's ok-ish

--- End quote ---
Chyba, że się coś zmieniło. Ale ten.. Pamiętaj, żeby tego nie robić podczas "TC time", bo wtedy 'zue dżiemy' podobno latają po mieście, w którym jest TC i klikają tylko na przycisk banhammer. Ale w sumie to i tak by był głupi pomysł próbować kupować bazę podczas TC ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version