Other > Polskie Pustkowia

Pytania i odpowiedzi

<< < (53/180) > >>

Wichura:
Właściwie to zakup bazy w świętej trójcy jest wymagany tylko przy zakładaniu nowego gangu, potem można już biegać po Murzyna Budowniczego liderem, bez towarzyszy.

vitya47:

--- Quote from: blahblah on March 07, 2012, 09:53:53 pm ---Nie może. Bazy mogą kupić jedynie gangi. A gang to minimum 3 osoby. Bez kolegów możesz mieć najwyżej namiot.

--- End quote ---

moim zdaniem może.
niestety, nie sprawdziłem tego ale ty też pewnie nie sprawdzałeś swojej tezy, tylko napisałeś to, co wiadomo z wiki.
mnie udał się ten manewr z kumplem - było nas dwóch (graczy, nie charów), 2 kompy, żadnych dual logów itp., więc pewnie w pojedynkę też dałbym radę  ;)

@Wichura: to była nasza pierwsza baza  ;)

racoon:
sprawdz ten patent:
liderem stajesz przy npc, dajesz loga, przyprowadzasz alta tagujesz lidera, dajesz loga, analogicznie z drugim altem, logujesz sie na lidera i masz dwoch kolesi ktorzy cie zatagowali. mozesz kupowac baze.

vitya47:
no bravo racoon! więksi, starsi i silniejsi na to nie wpadli, patrz, a ty dałeś radę  8)
właśnie coś takiego miałem na myśli; npc chyba nie rozpoznają czy player jest [off] czy [on].
mnie się już sprawdzać tego nie będzie chciało ale może któryś z samotnych wilków się połasi, więc do dzieła samotnicy, bo się wam ~ffn wyzeruje!

racoon:
jak mozna trollowac, trolluje. jak trzeba normalnie odpowiedziec to odpowiadam.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version