Other > Polskie Pustkowia

Pytania i odpowiedzi

<< < (45/180) > >>

polak777:
Mam 2 bazy pod jedną frakcją i chcę zęby druga baza była inna frakcja ,czy jest to możliwe? jeśli tak to w jaki sposób

headshot:
Kupić ją innym liderem tak samo, jak kupowałeś pierwszą.

Kombajn:

--- Quote from: headshot on February 16, 2012, 10:53:39 pm ---Zależy komu czego szkoda.
--- End quote ---

--- Quote from: racoon on February 16, 2012, 11:06:27 pm ---Bo akurat sie tak zlozylo ze mialem 60k to kupilem cave zeby nie zbierac tydzien junku. 3 kratki od ncr wiec nie jest zle. Poza tym dostalem za friko hummera wiec juz te przeplacone 20k mi sie zwrocilo.
--- End quote ---

Właśnie o to mi chodzi. Masz kase i nie masz czasu albo natchnienia to kupujesz cave i super. Moim zdaniem powinna być opcja dialogowa, że albo kupujesz baze za 10k i sam zbierasz wszystko albo płacisz tylko kasę (np. 130k za farmę) i baza sama się buduje.

polak777:
o o co chodzi z własną kopalnia może ktoś mi wytłumaczyć bo zastanawiam sie nad kupnem

racoon:
w tamtej sesji jak kupowales kopalnie to mogles na niej kopac skalki ale tylko zwykle, poza tym na prywatnej kopalni surowce tez sie konczyly. kupujesz u kierownika publicznej kopalni np w ncr za 75k. nie wiem jak jest teraz bo nie mam jeszcze kopalni.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version