Other > Polskie Pustkowia

Pytania i odpowiedzi

<< < (44/180) > >>

Wichura:

--- Quote from: racoon on February 14, 2012, 10:05:29 pm ---Dzieki, za pozno juz. Kupilem ta zbugowana za 30.
--- End quote ---
Miałbyś trzy bazy w cenie tej syfiastej jaskini w Czarnej Dupie[url]. Nie wiem po co ludzie zawracają sobie głowę analogowymi bazami, skoro za 10k można mieć melinę (cztery typy do wyboru!) w dowolnie wybranym miejscu.

Kombajn:

--- Quote from: Wichura on February 16, 2012, 09:20:12 pm ---Miałbyś trzy bazy w cenie tej syfiastej jaskini w Czarnej Dupie[url]. Nie wiem po co ludzie zawracają sobie głowę analogowymi bazami, skoro za 10k można mieć melinę (cztery typy do wyboru!) w dowolnie wybranym miejscu.

--- End quote ---

Bo płacisz kapsle i masz bazę, i nie musisz zbierać jeszcze tryliard surowców. Proste.

Hardcore:
Popieram towarzysza Wichuja :D w tym sie zgodze ze proscie wydac te 10k i dozbierac gowien ale ma sie baze tam gdzie sie chce

ps ten racoon to smieszna osobka :D spodkalem go w ncr i normalnie .... :D

headshot:

--- Quote from: Kombajn on February 16, 2012, 10:01:46 pm ---
Bo płacisz kapsle i masz bazę, i nie musisz zbierać jeszcze tryliard surowców. Proste.

--- End quote ---
Zależy komu czego szkoda.

racoon:
Bo akurat sie tak zlozylo ze mialem 60k to kupilem cave zeby nie zbierac tydzien junku. 3 kratki od ncr wiec nie jest zle. Poza tym dostalem za friko hummera wiec juz te przeplacone 20k mi sie zwrocilo.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version