Other > Polskie Pustkowia
Pytania i odpowiedzi
Polakduzy:
--- Quote from: zubrowka on February 12, 2012, 09:10:38 pm ---jak wam sie w tym sezonie napierdala? mnie jako melee-loner całkiem zajebiście, właśnie robię pożytek z wakizashi blade, niezle ostrze.
--- End quote ---
ROZPISZE CI TO W PTK
1. podobają mi się motyw z blueprintami
2. ale nie podoba mi się sposób ich zdobywania otwieranie skrzynek jest kurewsko nudne
3.system tc utwierdził mnie w przekonaniu, ze ta gra to symulator czekania. W tym ze wcześniej się stało po 10-15 min a teraz po 3h-9h
4.co do hth Koleś z pieści na sneaku napierdalający 200+ w głowę na combat helmet mk II (nie skomentuje)
5.alieny w kopali reding respią eis stanowczo za szybko
6.rzeczy u npc respią się za wolno np detonatory co 5h - 8h
7.nie opłaca sie crafting dragów stimpakow itp np : Buffaut super stimpak
8.puste eqantery np 80's initied patrole itp
9.ruskie za dużo sie nachapali na exploidach
10. strażnicy krzyczą jak sie przy nich stoi
11.fast relogi są spoko już mam 8 bojówek i mogę wpadać pokoleji :)
12. HH wywraca ludzi co hit (fajny trolling)
13. sneakerzy z plazma granatami (zabijają cie na hita a jak nie na hita to zaraz poprawia następnym w starciu 1vs1 brak szans )
14. tytoń w bazie mi sie nie respi
no to by było na tyle miłej lektury
kompreSor:
--- Quote from: Polakduzy on February 17, 2012, 03:23:56 pm ---ROZPISZE CI TO W PTK
1. podobają mi się motyw z blueprintami
2. ale nie podoba mi się sposób ich zdobywania otwieranie skrzynek jest kurewsko nudne
3.system tc utwierdził mnie w przekonaniu, ze ta gra to symulator czekania. W tym ze wcześniej się stało po 10-15 min a teraz po 3h-9h
4.co do hth Koleś z pieści na sneaku napierdalający 200+ w głowę na combat helmet mk II (nie skomentuje)
5.alieny w kopali reding respią eis stanowczo za szybko
6.rzeczy u npc respią się za wolno np detonatory co 5h - 8h
7.nie opłaca sie crafting dragów stimpakow itp np : Buffaut super stimpak
8.puste eqantery np 80's initied patrole itp
9.ruskie za dużo sie nachapali na exploidach
10. strażnicy krzyczą jak sie przy nich stoi
11.fast relogi są spoko już mam 8 bojówek i mogę wpadać pokoleji :)
12. HH wywraca ludzi co hit (fajny trolling)
13. sneakerzy z plazma granatami (zabijają cie na hita a jak nie na hita to zaraz poprawia następnym w starciu 1vs1 brak szans )
14. tytoń w bazie mi sie nie respi
no to by było na tyle miłej lektury
--- End quote ---
Tylko mówić sławne słowa : when wipe? odpowiedź na pytanie to "soon"
Wichura:
--- Quote from: polak777 on February 17, 2012, 01:25:24 pm ---o o co chodzi z własną kopalnia może ktoś mi wytłumaczyć bo zastanawiam sie nad kupnem
--- End quote ---
Prywatne kopalnie nie mają sprecyzowanego sposobu działania, w obecnym stanie są zbugowane jak ja pierdolę (albo bardziej) i np. znikają po zakupie. Założyłem temacik o tym, nawet narysowałem mapkę i dałem obrazki, ale zainteresowanie jest właściwie żadne. Czyli lepiej zbierać 500k na bunkier z niewyczerpanymi skałkami, niż wywalać 75k na bliżej nieokreślony ficzer.
--- Quote from: Polakduzy on February 17, 2012, 03:23:56 pm ---3.system tc utwierdził mnie w przekonaniu, ze ta gra to symulator czekania. W tym ze wcześniej się stało po 10-15 min a teraz po 3h-9h
--- End quote ---
To mi nowość, zaiste. Tece zawsze wydawało mi się nudniejsze od kiwania się z młotkiem nad skałkami - albo wisisz na worldmapie/w kiblu i słuchasz czyjegoś sapania na mumblu, albo zbierasz tap wpierdl od zgrai mutantów. Choć ostatnio wydaje mi się, być może mylnie, że jest jakby mniej mutantów, za drogie są czy co.
--- Quote from: Polakduzy on February 17, 2012, 03:23:56 pm ---9.ruskie za dużo sie nachapali na exploidach
--- End quote ---
Znerfić ruskich!!!11jedenaście
Jak Czosnki szczodrze korzystały z exploitów, płaczu było jakoś mniej. Ot, ciekawostka :>
vilaz:
--- Quote from: Wichura on February 17, 2012, 07:36:01 pm ---...jakby mniej mutantów, za drogie są czy co.
--- End quote ---
SPEARCONOMY!
racoon:
jest moze ktos kto gra na integrze intela (gma hd) i mu gra klatkuje badz mulowato chodzi?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version