Other > Polskie Pustkowia

Pytania i odpowiedzi

<< < (41/180) > >>

Benedict XVI:
imo lsw to najczęściej spotykany bp w skrzynkach.

moim 1szym bp które straciłem lamerską śmiercią było na metala mk2 :>

headshot:

--- Quote from: zubrowka on February 12, 2012, 09:10:38 pm ---jak wam sie w tym sezonie napierdala? mnie jako melee-loner calkiem zajebiscie, wlasnie robie pozytek z wakizashi blade, niezle ostrze.
--- End quote ---

Świetnie. Nareszcie sezon, który mi odpowiada tj. który jest bardziej zdrowo logiczny tj. choćby wspomniany limit profesji, który teraz jest zdjęty ot przykład z zeszłego sezonu: Robisz karabiny plazmowe, ale nie potrafisz zrobić lunety i dołączyć jej do karabinu myśliwskiego. Świetnie mi się gra jako wędrowny rusznikarz i Small Gunner + melee do obrony przed zmutowanymi mrówami. Nie ma exploitów na nieskończoność kapsli, a nowy system merców powoduje, że kupowanie ich na pałę po prostu nie będzie się opłacać (25% wartości wypłaty). Dalej. Tree Control zostało znerfione tak, że można jako tako chodzić po północnych miastach, które wbrew opinii małp nie służą wyłącznie do PvP (bo niby po kiego grzyba umieszczone są w nich punkty skupu śmiecia zwane dalej sklepami, questy, RPC czy kopalnie). Większość ludzi gania w jakiś rozpadających się pancerzach, bez posiadania ton Combat Armorów.
Co mnie wkurza w tym sezonie? Najbardziej chyba blueprinty, bo żeby je zdobywać trzeba mieć alta o jednym przeznaczeniu. Przydałoby się dodać kilka frakcji NPC jak Junktown Scouts, Crimson Caravan czy NCR Rangers, gdzie gracze wykonywaliby questy za różne granty jak reputacja, itanzy czy schematy broni oraz oczywiście skończyć system reputacji we frakcjach NPC już istniejących przez dodanie np. końcowego questa, który byłby powtarzalny.

Podsumowując (bo pewnie tylko to większość przeczyta) jak na razie zapowiada się najlepszy sezon, w którym bliżej FOnline'owi do Fallouta niż kiedykolwiek. ;-)

racoon:
tak spytam, znacie jakis sposob na znikajacy z wm cave?

wiem ze wystarczy wylogowac sie w srodku bazy (dokladniej w samej jaskini) po wyjsciu na zewnetrzna czesc gra jakby zalicza ze znasz lokacje bazy. wychodzac odrazu z zewnetrznej czesci tez znika z wm. (uciazliwe, ciezko za kazdym razem wylogowywac sie w bazie).

to prawda ze w takiej sytuacji gm moze zwrocic capsy?

peruniec:
Głupie pytanie może ale jakie obrażenia ma plasma riflem, bo laser rifle ma sporo większe niż jest na wiki, pytam bo chce sobie obliczyć obrażenia jakie można by zadać.

racoon:
30-65 rng 30

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version