Other > Polskie Pustkowia
Pytania i odpowiedzi
headshot:
No to jest na wiki. Przed chwilą sprawdziłem w grze. Niecelowane wychodzą od ~50 do ~70 przeciwko Leather Armorom.
Dark Angel:
Teraz podobno plasma rifle jest slabszy, ale ile w tym prawdy to nie wiem bo nie uzywam.
Wichura:
--- Quote from: racoon on February 13, 2012, 02:18:59 pm ---tak spytam, znacie jakis sposob na znikajacy z wm cave?
wiem ze wystarczy wylogowac sie w srodku bazy (dokladniej w samej jaskini) po wyjsciu na zewnetrzna czesc gra jakby zalicza ze znasz lokacje bazy. wychodzac odrazu z zewnetrznej czesci tez znika z wm. (uciazliwe, ciezko za kazdym razem wylogowywac sie w bazie).
to prawda ze w takiej sytuacji gm moze zwrocic capsy?
--- End quote ---
Sprawdź ustawienia "Hideout clearance" w terminalu bazy, przestaw tam wszystko na "allow" i sprawdź, czy zadziała.
Kombajn:
--- Quote from: Dark Angel on February 13, 2012, 08:11:52 pm ---Teraz podobno plasma rifle jest slabszy, ale ile w tym prawdy to nie wiem bo nie uzywam.
--- End quote ---
W leather armor wchodzi 30-50, wiec jest gorsze. W ca mk2 wchodzi bardzo podobnie, w APA plazma bije 20-30, laser za ok. 10. Wiec jest spora roznica.
racoon:
Co do mojego pytania z Cave'ami to są one zbugowane. Pytałem GM'a. Najlepiej wylogować się w bazie, za każdym razem otrzymujemy wiadomość:
"You now know location of your gang hideout."
Ale jeszcze jedno... User rikimaru miał na swoim screenie z cave postawione tenty. Jak to zrobić? On sam powiedział mi tylko "Sorry tylko dla dev". Wątpię żeby on był developerem...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version