Other > Polskie Pustkowia
Powitania i pożegnania
DeathCloud:
--- Quote from: White150 on September 24, 2012, 02:16:42 pm ---Wiesz co nie chce cie zniechęcać ale do serwera 2238 raczej nie opłaca się wracać. Lepiej popykaj sobie na jakimś innym, albo załóż własny, skołuj ekipe i pograjcie prywatnie w jakieś sesje rpg czy co tam lubicie. Oczywiście nie hejtuje 2238 ale takie jest moje zdanie, wole np zrobić sobie sesje z kumplami na privie niż grać tutaj, bo jak co nie ma nic innego do roboty oprócz hinkleya, tc i kampienia na noobów. Eeeee, a crafting i jaskinie 24h jeszcze, ot wszystko.
--- End quote ---
A to są inne? Z resztą nie wiem czy w ogole pogram, musze skołówać master i critter dat (bo grę oczywiscie mam w innym mieście :l)
White150:
--- Quote from: DeathCloud on September 24, 2012, 03:40:07 pm --- A to są inne?
--- End quote ---
Tak są, tylko przecietny gracz nie zdaje sobie sprawy i myśli, że fonline konczy się na 2238 :D Dobra koniec spamu, od spamu jest mleko i ciastko.
lodowaty:
Hej wszystkim, wracam do gry pod dłuzszej przerwie i juz czuje jak ta gra mnie wkreca :D:D:D:D:D:D:D:D
Grizzan:
--- Quote from: lodowaty on September 25, 2012, 10:32:09 am ---Hej wszystkim, wracam do gry pod dłuzszej przerwie i juz czuje jak ta gra mnie wkreca :D:D:D:D:D:D:D:D
--- End quote ---
fajnie ze wkreca cie zebranie o kapsle i inne gowna w ncr
King Kong:
Gra jest super, daje nieograniczone możliwości dla każdego rasowego nolife.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version