Other > Polskie Pustkowia

Powitania i pożegnania

<< < (13/16) > >>

DeathCloud:
Dawno mnie tu nie było.  W grze tym bardziej. 

Pytanie,  jak to jest z grą teraz? Opłaca sie do niej wracać?

(Kilka miesiecy temu przeszedłem F1 i F2 jeszcze raz i mam chrapkę na Fallouta a nie mam jeszcze tych nowszych)

racoon:
nie oplaci. gra jest tak zbalansowana ze nieuzbrojony 3 lvl rozwala full uzbrojonego bg tanka na dragach.

White150:

--- Quote from: DeathCloud on September 24, 2012, 01:30:03 am ---Dawno mnie tu nie było.  W grze tym bardziej. 

Pytanie,  jak to jest z grą teraz? Opłaca sie do niej wracać?

(Kilka miesiecy temu przeszedłem F1 i F2 jeszcze raz i mam chrapkę na Fallouta a nie mam jeszcze tych nowszych)

--- End quote ---

Wiesz co nie chce cie zniechęcać ale do serwera 2238 raczej nie opłaca się wracać. Lepiej popykaj sobie na jakimś innym, albo załóż własny, skołuj ekipe i pograjcie prywatnie w jakieś sesje rpg czy co tam lubicie. Oczywiście nie hejtuje 2238 ale takie jest moje zdanie, wole np zrobić sobie sesje z kumplami na privie niż grać tutaj, bo jak co nie ma nic innego do roboty oprócz hinkleya, tc i kampienia na noobów. Eeeee, a crafting i jaskinie 24h jeszcze, ot wszystko.

manero:

--- Quote from: White150 on September 24, 2012, 02:16:42 pm ---...nie ma nic innego do roboty oprócz hinkleya, tc i kampienia na noobów. Eeeee, a crafting i jaskinie 24h jeszcze, ot wszystko.

--- End quote ---

Czy kiedyś w tej grze było można zrobić coś więcej? Poza tym twoja krytyka brzmi raczej jak reklama:

"hinkleya, tc i kampienia na noobów" - rozbudowane i nieograniczone pvp

"crafting i jaskinie 24h" - rozbudowany system craftu i baz

;D

White150:

--- Quote from: manero on September 24, 2012, 02:41:07 pm ---Czy kiedyś w tej grze było można zrobić coś więcej? Poza tym twoja krytyka brzmi raczej jak reklama:

"hinkleya, tc i kampienia na noobów" - rozbudowane i nieograniczone pvp

--- End quote ---

Zajebiste tak nieograniczone że szok.

--- Quote from: manero on September 24, 2012, 02:41:07 pm ---"crafting i jaskinie 24h" - rozbudowany system craftu i baz

--- End quote ---

Z craftingiem Kerura nie ma szans. Kerur też miał pomysł na baze!

--- Quote from: manero on September 24, 2012, 02:41:07 pm ---Poza tym twoja krytyka brzmi raczej jak reklama

--- End quote ---

Reklama czego? W życiu bym tego nie zareklamował aby co? Zrazić ludzi do tej gry? Pogra taki dzień, odinstaluje i będzie płakał na forach jak ta gra jest zła, jak zjebany jest fallout online bo w końcu jest tylko jeden serwer.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version