Other > Polskie Pustkowia

Powitania i pożegnania

<< < (15/16) > >>

AmneziaHaze:
czyli co dalej nic sie nie zmienilo na lepsze? szkoda, bo gralo sie zajebiscie dopoki lexx i ten pojebany isual nie zaczeli rozpieprzac fo od srodka. ale przynajmniej zostal wichura i jakze wspanialy nolifeowy pomysl. zresztą co tu duzo gadac, jak mowilem ze bedzie gorzej to byly do mnie pretensje. wszystko bylo wporzo dopoki debile ich pokroju nie zaczeli mieszac, a teraz? jest sie czym zachwycac poza sierocincem?  ;D

Wichura:
Ja nie gram jakoś od wiosny na 2238, przestałem jak były te śmieszne rollbacki co godzinę. Większość Sierocińca wyłożyła lachę i nie gra, jakieś niedobitki jeszcze pętają się po serwerze z braku lepszego zajęcia.
Fajnie, że wróciłeś pysiu, porejdżujmy o jakąś pierdołę :>

kompreSor:

--- Quote from: Wichura on December 20, 2012, 03:57:12 pm ---Ja nie gram jakoś od wiosny na 2238, przestałem jak były te śmieszne rollbacki co godzinę. Większość Sierocińca wyłożyła lachę i nie gra, jakieś niedobitki jeszcze pętają się po serwerze z braku lepszego zajęcia.
Fajnie, że wróciłeś pysiu, porejdżujmy o jakąś pierdołę :>

--- End quote ---
Wichura, szukamy ekipy, chcesz z nami poPeKować w reno?

Wichura:
no jacha he he iks de

Nie.

kompreSor:
ale ja serio, chce grać z takim doświadczonym playerem, przecież ty z laser rifla seriami umiesz.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version