Other > Polskie Pustkowia

Klient.

<< < (5/8) > >>

racoon:
wiem jaki denerwujacy jest ten klien powipeowy, sam sie z nim meczylem z 20-30 minut. (95% czasu sciaganie),
najlepiej sciagnij recznie pliki faction.dat i factioncritters.zip, wklej do glownego katalogu a ja ci upne reszte plikow i nie bedziesz musial robic update, moze sie tak uda. niestety nie moge ci upnac calej gry bo na blueconnect'cie trwaloby to rok.

EDIT:

LINKI USUNIETE

Grimmi:
a ja mam jeszcze inszy problem mi brakuje jakiegos d3dx9_42 cos tam cos tam ;d pomoże ktoś?

TommyTheGun:
Nie wiem czy Ty tak na powagę, czy w żarty bijesz, jeden pies właściwie - tak czy inaczej powiem Ci, że musisz sobie directX i takie tam sterowniczki graficzne zainstalować. Jak z jakiegoś magicznego powodu to nie zadziała, to możesz tego pliku szukać w internetach i ręcznie ściągać.

Grimmi:
dzieki ttg działa tylko niewiem czemu ich nie miałem

TommyTheGun:
W żyćku bywa różnie. Praktycznie wszystkie problemy gdziekolwiek, kiedykolwiek, kiedy pojawia Ci się brak .dll'a z dxem w nazwie albo czymkolwiek co mogłoby oznaczać skrót od czegokolwiek co może mieć związek z czymkolwiek co w jakikolwiek sposób wiąże się z grafika, to kwestia przeinstalowania sterowników. Cieszę się, że mogłem pomóc.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version