Other > Polskie Pustkowia

Klient.

<< < (4/8) > >>

jodwig:

--- Quote from: peruniec on January 07, 2012, 08:12:33 pm ---Ale w takim razie dlaczego mogę ściągać updaty ?
ściągnąłem już klienta, ale i tak coś się ściąga ?

--- End quote ---

Nie update'uj nic, bo ci się schrzanią tekstury tak jak mi, jeśli zrobiłeś update'a, to wrzuć znowu wszystkie pliki z PostWipeJanuary i nadpisz stare, i nie rób żadnych update'ów.

racoon:
1. sciagnij swiezego klienta ze strony 2238.blogspot
2. zainstaluj na czysto, daj w launcherze update
3. po zupdatowaniu wklej critter.dat i master.dat do folderu data (naprzyklad)
4. uruchom fo2238config i ustaw sciezki do plikow w zakladce datafiles
5. utworz w notatniku nowy plik o nazwie DataFiles2238 o rozszerzeniu cfg, jego zawartosc powinna wygladac tak

data\master.dat
data\critter.dat

jesli wkleiles pliki master i critter do folderu data
6. edytuj plik datafiles.cfg i doklej te 2 linijki na koniec, te same ktore sa podane wyzej
7. uruchom launcher i kliknij play
8 NIE klikaj update, poniewaz pliki zostana podmienione i bedziesz musial pierdolic sie z tym od nowa
powodzenia

czerepach:

--- Quote ---daj w launcherze update
--- End quote ---

Updater staje mi na faction.zip i odmawia dalszej kooperacji.

Wichura:
Ty naprawdę jesteś taki głupi?
Masz podane wyżej co trzeba zrobić, masz podane linki, kilka osób ci napisało już, żeby wrzucić zawartość paczki do folderu gry i nie uruchamiać Updatera, a ty dalej swoje. Nauka czytania ze zrozumieniem oraz przyspieszony kurs obsługi komputera by się przydał, co? :>

czerepach:
Nie każdy nerduje na komputroniku i ma obcykane wszystkie meandry komputerowe. ._.

Korzę się przed wami i teraz wiem gdzie robiłem błędy, Wichura miał rację, niepotrzebnie klikałem ten update i zrobiłem bez uruchamiania updatera.
Kroczek po kroczku postąpiłem według tutoriala Racoona, tylko teraz nawet nie mogę popatrzeć na okienko logowania, bo się nie włącza. shit happens

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version