Other > Polskie Pustkowia

Klient.

<< < (6/8) > >>

Tathagata:
Ręce opadają z tą nową instalacją;
Najpierw próbowałem standardowo updaterem stanęło na faction.zip - wiem updater jest zbugowany :)
ściągnąłem nową paczkę rozpakowałem w nowym folderze i problem: FO2238Config.exe  -  się nie odpala: błąd windows aplikacja nie została zainicjowana
ustawiałem ręcznie w DataFiles.cfg ścieżki do plików dat ale teraz wywala mi d3dx9_38.dll... stery do grafiki i DirectX mam w porządku.
Do tej pory fonline2238 chodziło dobrze, Fallout 2 nadal działa, poprzedni fonline po update i ręcznym wklejeniu brakujących plików załaduje się przynajmniej ale nie ma żadnej możliwości ruchu myszką aby się rejestrować. Nowy za cholerę nie działa - męczę się już od dłuższego czasu. Przeczytałem ten temat i dalej brak mi koncepcji.

Problem się sam rozwiązał na starej 2,5 letniej grze po update zaczęła działać i jakoś uruchamia się; nowa z paczki dalej nie rusza

racoon:
odpowiedz masz pare postow wyzej. swiezy klient skonfigurowany jak moze nie dzialac? smiga zarowno pod xp jak i pod 7

SuperGość:
Mam pytanko, lecz poweim ze uczyniłem wszytsko jak kazaliscie.

Jak zdobyc myszke, gdyz ciezko troche sterowac bez niej...
zaden bład mi nie wyskakuje...

AntyPK:
W opcjach sobie ustaw.

Wichura:

--- Quote from: SuperGość on January 24, 2012, 06:49:27 pm ---Jak zdobyc myszke, gdyz ciezko troche sterowac bez niej...
zaden bład mi nie wyskakuje...

--- End quote ---
To dość prosta metoda i w dodatku niedroga.

Brakuje ci ścieżek do plików master.dat i critter.dat, czytaj changelogi.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version