To są te modele Karpova? Gość w combacie ujdzie, ale bluesuit wygląda odrażająco... Z tego co widziałem w oficjalnym temacie o 3d to wg. mnie najlepiej prezentuje się gość w metal armorze. Poczekam jeszcze na czarną skórę, jeśli wypadnie jak metal to może nie będzie źle.
Bluesuit jest z Van Burena akurat, tak jak powiedział mój przedmówca. Poza tym Lexx i ludzie od 2238 od dawna byli chętni wprowadzić 3d jeśli otworzyłoby to wrota na możliwość dodawania nowych rzeczy. Czemu nie wprowadzili motorka nie wiem - ale wiem za to że modele 3d były projektem zainicjowanym przez nich i Cveta. Tym którzy oceniają modele 3d po nie pasujących do silnika F2 rzeczy z Van Burena powiadam: TYCH modeli nie będzie w grze. Pracujemy nad projektem Karpova który jest bardzo bliski do oryginału.
Co napewno będzie możliwe z tymi modelami 3d? Kolory skóry, nowe wdzianka, nowe fryzury, bronie które będzie się rozpoznawało po modelu na ludziku, możliwe że tatuaże i inne "eye-candy" rzeczy.
Animacje krwawych śmierci z całą pewnością też zostaną zrobione. To już jednak wyższa szkoła jazdy więc na razie zostawiane są na koniec. Z całą pewnością model nie wejdzie do gry zanim nie będzie to wszystko skończone i zanim nie będzie odpowiadało w dużym stopniu oryginałowi. Zapewniam

Na razie nie za bardzo wiem jaką techniką chcą je zrobić. Wszystko się jednak okaże w swoim czasie.