Model, modelem. Tekstura, teksturą. A ja spytam czy można na to jakieś urocze brudne filtry nałożyć? Pytam bo zielony jestem z grafiki 3d (...i kontynuując z wszystkich innych też ^^).
To są te modele Karpova? Gość w combacie ujdzie, ale bluesuit wygląda odrażająco... Z tego co widziałem w oficjalnym temacie o 3d to wg. mnie najlepiej prezentuje się gość w metal armorze. Poczekam jeszcze na czarną skórę, jeśli wypadnie jak metal to może nie będzie źle.
Do wszystkich userszkodników typu Rascal oraz lodowaty - nic nie wiecie o 3D to dlaczego krytykujecie i piszecie, że ojej nie ma flaczków i keczupu i już jest beznadziejne, lepiej męczyć się z 10 tys. obrazków niż zrobić prosty model w 3D, który można DOWOLNIE modyfikować, polepszać, dodać nowe wdzianka, skiny, włosy, BRONIE itp.Jak już ktoś wspomniał (SmartCheetah chyba - pozdrawiam) SPECJALNA ŚMIERĆ czyli serie z miniguna (flaki, krew, odpadające kończyny), strzały z broni energetycznej i plazmowej, granaty, bazooka będą DODANE PÓŹNIEJ, bo JEST Z TYM DUŻO PRACY. Twórca modelu obecnie zajmuje się tworzeniem animacji, nakładaniem przekonwenterowanych tekstur pancerzy z VB oraz kilku innych sprawach związanych z tym wszystkim.Polecam wszystkim dokładnie przeczytać i poprzeglądać materiały w odpowiednim temacie a dopiero później krytykować. Również zaznajomcie się z modelami VB (Van Buren dla niewiedzacych ) i porównajcie z modelem Karpov'a.A teraz trzeba pakować i pamiętajcie - nie ma opierdalania się!