Other > Zaginione holotaśmy
Poradnik tworzenia build'a bojówki, dla nowych graczy.
xenom:
--- Quote from: Daro on February 03, 2011, 03:27:59 pm ---Jednak zyskujemy dwa bardzo przydatne w PvE Toughnessy oraz z 6 LK możemy wmawiać ludziom, że gramy jako snajper.
--- End quote ---
Jaaa, normalnie HardCore :P
TheRiot!:
hardkor hardkor, bo nie każdy nowy gracz przyszedł tu z CS ( counter strike ) i ma chęć od razu napieprzać we wszystko co się rusza :>
xenom:
--- Quote from: TheRiot! on February 03, 2011, 03:50:55 pm ---hardkor hardkor, bo nie każdy nowy gracz przyszedł tu z CS ( counter strike ) i ma chęć od razu napieprzać we wszystko co się rusza :>
--- End quote ---
Pozór :-) ja np. bardzo lubię PvE i elementy RPG. Wszystkiego po trochu, bo inaczej by się znudziło mi.
Daro:
--- Quote from: xenom on February 03, 2011, 03:45:58 pm ---Jaaa, normalnie HardCore :P
--- End quote ---
Dokładnie, hardcore. Postacie do wszystkiego zazwyczaj wydają się nieco słabsze ale najważniejsze, że dobrze się nimi gra.
To trochę tak jak spojrzeć na kartę twojej postaci. Ani to crafter, ani taxi, na TC też bym tego nie wysłał. Jednak najważniejsze jest to, że ci się tym dobrze gra.
headshot:
No ja przyznam się, iż wskakując na postać stricte bojową wydaje mi się jakoś upośledzona. Ja mam coś takiego
http://fonline2238.net/vtdb/char.php?39456
I dobrze mi się gra.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version