Other > Zaginione holotaśmy
Poradnik tworzenia build'a bojówki, dla nowych graczy.
SantaFaust:
Bojówka dla nowych graczy. Bardzo interesujące. Włażą potem takie nooby nieogary na nasz kanał na ircu i piszą, że chcą snajpera robić. To już ja mam problem z dobrym buildem snajpera chociaż już długo gram. A tu przychodzi taki co robi pierwszą postać i od razu bojówka.
Wichura:
Nie myślę wcinać się w niuanse bojowych małp, bo prawdę mówiąc Dreck o nich wiem, ale polecanie nowicjuszowi ludka "obiadowego" ("Luncher" to coś związanego z posiłkiem, no nie?) + taksówka na proxy + kradziej to ... nieporozumienie.
Sierociniec działa trzecią erę, nie liczyłem ilu się przewinęło, nie prowadzę żadnych statystyk, kto czym gra, ale polecany przeze mnie ludzik (z różnymi modyfikacjami, np. zamiast Stonewalla coś tam innego, Repair na 180 i zamiast tego większy Barter na przykład) był używany przez wiele nowych sierotek i rzadko ktoś narzekał. Bojówki i tak z tego nie da się zrobić, ale zaopatrzeniowca dla bojówki jak najbardziej. Zresztą zastosowań dla takiej postaci jest mnóstwo, znacznie więcej niż dla "obiadowej" małpy pod rakiety. To tak, jakby świeżo upieczonego motocyklistę wsadzać na narowiste półlitrowe enduro bez homologacji zamiast na skuterek 50 ccm.
"Snajperem" chce grać jakoś 2/3 nowych graczy. Zero kreatywności :>
SantaFaust:
Bo myślą pewnie, że snajperem to będą tacy niepokonani wymiatacze. Będą z dystansu walić w oczy i pokonają tym wszystkich. Najlepiej jednostrzałowym snajpahem.
lodowaty:
To jest postać na czysto dla ludzi którzy nie chcą się uganiać po prostu za dragami a fakt ze toughnessa nie weźmie i paru innych, ale tak jak xenom pisał build dla leniwych , ale tez dobry dla początkujących .
headshot:
Choć nadal mam pewne wątpliwości, czy nowi gracze powinni zaczynać od bojówki nie mając absolutnie nic. No wiecie, postać bez charyzmy jest trochę... upośledzona.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version