Other > Zaginione holotaśmy

Ciekawe gry - w co warto zagrać i zmarnować czas

<< < (7/12) > >>

DrakeFarmer:
Ja polecam Left 4 dead 1 oraz 2, Fallout New Vegas, a z MMO to Vindictus, i WoW :P
A jak ktoś lubi MMOFPS to A.V.A bardzo fajny free shooter.

Imprezobus:
o, dla ludzi którzy są pojebanymi nakurwiaczami (gra przez wielu określana jako najtrudniejsza manualnie do opanowania w stopniu arcykozackim)

Gunz The Duel @ ijji.com

ostro i srogo, kiedyś byłem tam nawet średni :>
http://www.youtube.com/watch?v=5O14rWOv1tE
(te dziwne ruchy które wykonują mają swój sens. dużo klikania)

headshot:
Fallout 1, 2 to klasyki wiadiomo. Warto wrócić.  Poza tym saga Command & Conquer, czyli od Tiberian Dawn z 1995 oraz Red Alert z 1996 roku aż do Red Alert 2 wydanego w 2000 roku. Reszta niezbyt warta uwagi. Poza tym Half-Life i jego wyśmienita kontynuacja, właściwie Half-Life 2 to jedyna z nowych gier, która się udała jak dla mnie. KKND, Warzone 2100, Destruction Derby, Carmageddon, oraz masa dobrego materiału z Amigii 500 jak Cannon Fodder, Jaguar XJ220, Flashback, pierwszy Test Drive, jedyna lubiana przeze mnie gała czyli Sensible World of Soccer, Fire Force, i niekoniecznie tylko na Ami seria Civilization.

A dla semi-mindlessowej rozrywki polecam grę o wdzięcznym tytule Defcon.

bubbles:

--- Quote from: headshot on January 30, 2011, 08:34:35 pm ---Fallout 1, 2 to klasyki wiadiomo. Warto wrócić.  Poza tym saga Command & Conquer, czyli od Tiberian Dawn z 1995 oraz Red Alert z 1996 roku aż do Red Alert 2 powstałego w 2000 roku. Reszta niezbyt warta uwagi. Poza tym Half-Life i jego wyśmienita kontynuacja, właściwie Half-Life 2 to jedyna z nowych gier, która się udała jak dla mnie. KKND, Warzone 2100, Destruction Derby, Carmageddon, oraz masa dobrego materiału z Amigii 500 jak Cannon Fodder, Jaguar XJ220, Flashback, pierwszy Test Drive, jedyna lubiana przeze mnie gała czyli Sensible World of Soccer, Fire Force, i niekoniecznie tylko na Ami seria Civilization.

A dla semi-mindlessowej rozrywki polecam grę o wdzięcznym tytule Defcon.

--- End quote ---
wiesz że flashback wyszedl w odswiezonej wersji na PC ze 2 lata temu?:> z nowa rozdzielczoscia i w ogole :] to byla gra

Dziubek:

--- Quote from: cubik2k on January 30, 2011, 07:16:33 pm ---Ze starszych gier to:

Might & Magic VI, VII

Half Life - wszystkie częsci

A z nowszych:
UFO Extraterrestials z UniModem
Half Life 2 i epizody 1, 2 - czekam na 3

--- End quote ---

Tak, ostatnio mnie skusiło na VII i VII M&M, a co do moich ulubionych to Neverwinter Nights, Crysis, Fallout, Half life, Mass Effect i seria Total war i Cywilizacji.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version