Other > Zaginione holotaśmy
Ciekawe gry - w co warto zagrać i zmarnować czas
traderowski:
Podajcie w co warto zagrać na najlepszy sposób zmarnowania czasu :P
Mojal lista:
- Fallout New Vegas z modami
- COD: Black Ops
- Cabal Online
- Crysis
- GTA IV TBGOT
- Symulator farmy 2011 :D
Odradzam gre w:
- CS 1.6
- Metin 2
- Battlefield Bad Company 2 - lagi na multi i cziterzy :/
Wichura:
Robisz to źle.
IP, Port, Web, Info, tak ma być.
Do rzeczy: OpenTTD, czyli stara dobra historia: bierzemy grafiki ze starej gry i rysujemy nowy silnik. Brzmi znajomo? Konstrukcje niektórych graczy powalają rozmachem. Podobno jest nawet jakieś PvP, polega na zablokowaniu lokomotywek przeciwnika.
traderowski:
Weś już go zostaw bo się czepiasz byle czego :P Trzeba było mu napisać że nie ma serwerów :/ Potem się dziwisz że na ciebie zjeżdzają psy :D
Ten OpenTTD to nie znam ale nie wygłada to jakoś zachęcajaco :/
vilaz:
--- Quote from: traderowski on January 29, 2011, 07:28:18 pm ---Weś już go zostaw bo się czepiasz byle czego :P Trzeba było mu napisać że nie ma serwerów :/ Potem się dziwisz że na ciebie zjeżdzają psy :D
Ten OpenTTD to nie znam ale nie wygłada to jakoś zachęcajaco :/
--- End quote ---
Bo to nie FPS, nie RTS, nie RPG(s) TYLKO: stary, piękny, cudny i przepyszny tycoon - gra ekonomiczna. Mało akcji, dużo satysfakcji.
W co warto zagrać? meh... długo by wymieniać. Dla osób z nadmiarem czasu: poleciłbym maincrafta, szczególnie przy tych wszystkich modach i patach i inny podpierdółkach.
Wichura:
traderowski - jak chcesz mi udzielać porad, naucz się najpierw poprawnej polszczyzny. I nawet nie o "weś" mi chodzi.
vilaz - minecraft, nie maincraft :>
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version