Other > Zaginione holotaśmy

Ciekawe gry - w co warto zagrać i zmarnować czas

<< < (4/12) > >>

traderowski:
Panie Marszałku ja osobiście mam COD2, COD4 oraz Black Ops. Nie kupowałem Modern Warfare 2 bo mi się nie sposobał no i brak dedyków też boli, bo ten konsolowy system jest żałosny :/ Na pewno nie bede kupował nowego CODa, bo Black Ops wystarczy mi na 2-3 lata. Marszałku, CODa się nie kupuje co rok - tak robią tylko noobki, albo ludzie, którzy nie mają co robić z pieniażkami :D Co do COD4 to gdyby powiedzmy Black Ops był pierwszy z tymi dodatkami itd to napewno nikt by nie narzekał na gameplay, bo taki BO to 4 z kilkoma nowymi features :P W sumie to powinien być dodatek a nie nowa gra.

Pazoxi:

--- Quote from: traderowski on January 29, 2011, 10:45:46 pm ---To dawaj ze mna na Black Ops to zobaczymy :D

--- End quote ---
Sorry ale syfu nie kupuję.

--- Quote from: traderowski on January 29, 2011, 10:45:46 pm ---Przez spadek FPS z 60 do ~50 podczas wybuchów i większej jatki nie był miły :/

--- End quote ---
Nie wina gry.

--- Quote from: traderowski on January 29, 2011, 10:45:46 pm ---Cziterzy są tylko pewnie ty nie grałeś to nie wiesz ;]

--- End quote ---
Nick - Pazoxi
Trzeba było grać na serwerach z PB ;p

--- Quote from: traderowski on January 29, 2011, 10:45:46 pm ---Ogólnie to Battlefield jest słaby w porównaniu z Black Ops multiplayer ^_^

--- End quote ---
N/C

--- Quote from: Marszalek on January 29, 2011, 11:20:57 pm ---W morde Pana Jeża ...
Czemu multum wymienia tu CoD ?   Pierwsze dwie części i 4 - szaczun ale dalej to już tylko badziewne badziewie..

--- End quote ---

True.

Yvain:
Europa Universalis i właściwie wszystkie gry ze znaczkiem Paradoxu. Poza tym wymienione już kultowe RPG, do których mogę dodać Jade Empire. Choć w znienawidzonym przeze mnie 3d, który znacznie popsuł rynek RPG to wciąż ciekawa produkcja, szczególnie dla fanów KOTORa.

vilaz:
Majnkraft... :P małe przejęzyczenie i tyle. Kojarzę przecież, że to Mine i craft. ^^

--- Quote from: Pazoxi on January 29, 2011, 11:51:26 pm ---Sorry ale syfu nie kupuję.

--- End quote ---

A ja syf kupiłem i jestem jako tako zadowolony. W końcu nie wszędzie można postrzelać do nazistowskich zombie z kuzynem.

Pazoxi:

--- Quote from: vilaz on January 30, 2011, 12:32:59 am ---

A ja syf kupiłem i jestem jako tako zadowolony. W końcu nie wszędzie można postrzelać do nazistowskich zombie z kuzynem.

--- End quote ---

Jak chcesz już konkretnie postrzelać do zombie to kup sobie Left 4 Dead 2 lub Killing Floor :P
Jedyne nazistowskie zombie z jakimi miałem do czynienia to z CoD'a World at War.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version