Other > Zaginione holotaśmy
Ciekawe gry - w co warto zagrać i zmarnować czas
Zbieracz_Drewna:
Titan Quest z dodatkiem Imortal Throne
Pazoxi:
--- Quote from: traderowski on January 29, 2011, 07:19:30 pm ---
- Battlefield Bad Company 2 - lagi na multi i cziterzy :/
--- End quote ---
Jak ma się neta z biedronki i się nie umie grać... ;p
traderowski:
--- Quote from: Pazoxi on January 29, 2011, 09:24:12 pm ---Jak ma się neta z biedronki i się nie umie grać... ;p
--- End quote ---
To dawaj ze mna na Black Ops to zobaczymy :D Battlefielda przeszedłem 3 razy (każdy poziom) a w multi grałem 2-3 miesiące od premiery i nie grało się przyjemnie. Przez spadek FPS z 60 do ~50 podczas wybuchów i większej jatki nie był miły :/ Cziterzy są tylko pewnie ty nie grałeś to nie wiesz ;] Ogólnie to Battlefield jest słaby w porównaniu z Black Ops multiplayer ^_^
Co do GTA to dodatki sa niezłe i wogóle to miasto jest bardzo dobrze zrobione tylko IV ma jedyny i ogromny minus - port z konsoli. Przez konsole dzisiejsze gry są beznadziejne pod względem technologicznym (konsole to stary sprzet) oraz ograniczone zdolności. Przez to np Fallout 3 i New Vegas są takie a nie inne i tutaj napewno każdy się ze mna zgodzi - engine FO3 (gamebro? poprawcie mnie jeśli źle napisałem) to nieudany FPS z elementami "RPG".
Co do STALKERA to grałem u kumpla w Cień Czarnobyla w 2007 roku i przyznam że gra jest bardzo dobra i mogła by nosić miano Fallouta :D
Jeszcze polecam zagrać w Symulator Farmy 2011 :P Dlaczego? :D Fajny symulator, można jeździć ciągnikiem i takie tam :D
palesiak23:
nie warto grać na pewno w AirRivals, szczególnie na polskim serwie. niby ok, 3d shooter, latanka etc, ale... chujowe to to aż piszczy, a póki nie załadujesz tony kasy jesteś chuj nie gracz. ODRADZAM!
Marszalek:
W morde Pana Jeża ...
Czemu multum wymienia tu CoD ? Pierwsze dwie części i 4 - szaczun ale dalej to już tylko badziewne badziewie..
Tak jak Pan Hardcore polecam Homm 3 szczególnie z modami.
Oprócz tego Ja polecam wszystkie gry Firmy Valve i Blizzard (oprócz WoW-a bo to zło) + giere, którą najlepiej zapamiętałem z młodzieńczych lat - Terminator: Future Shock.
Dla zainteresowanych ----> http://www.oldgames.sk/game/terminator-future-shock-the/
Heh robiła to Bethesda czyli twórcy Fallouta3 i New Vegas ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version