Chce tylko dowiedziec sie w czym diabel. Licze na rzeczowa wymiane zdan, a nie bluzgi,To znaczy ze co? Stoja przy beczce i pija epiwo? Czy tez kryje sie za tym cos innego? Wybacz ale nie rozumiem przekazu. Przydalaby sie bardziej rozbudowana wypowiedz, jesli rzecz jasna na taka Cie stac
No i dobrze. Jeszcze jedno pytanie mam. Jest tam sens robic sg snipera, czy oplaca sie tylko bg i ew grac?@editTaa...Poczytalem i juz widze, ze robienie snipera nie ma sensu dzieki perkowi Terminator...hum.
No i dobrze. Jeszcze jedno pytanie mam. Jest tam sens robic sg snipera, czy oplaca sie tylko bg i ew grac?
Jest tam sens robic sg snipera,
sg snipera
czy oplaca sie tylko bg i ew grac?
perk sniper = dobry snajper, 100% szans na krytyka jeśli posiadasz 10 Luck (10*Luck).
niech nie wprowadzają ang. bo chołota z 2238 przylezie.
wichura wybacz. Mam ie zamiast ff i nie podkresla mi bykow. Jednak, cs znalazlo chwilke na requiem! Mozna to zauwazyc w hellu, gdzie armia "kamilkow" i "redciotarmy" atakuje i robi rozpiździel altami. Teraz wiadomosc do czlonkow cs: pokazaliscie swoja klase, teraz wracajcie na 2238.
Sneak Sniper to jedyne wyjscie, 100% Terminatora to 10ST i 10EN, nie wszyscy tak mają, większość BG ma Terminatora na 80% co daje pole do popisu Sniperowi z Gaussem. Już dwa razy wdziałem jak taki Sniper złożył BG 2 strzałami :/