A ja mam takie pytanie: czym sie rozni nakurwianie w innym skinie niz standardowy?
To nie są tylko skiny, te frakcje mają pozmieniane staty. Mutki mają więcej hp, ale nie biegają, a to wymusza odpowiednie przygotowanie do walki. W bazie Enclavy spwawnują się APA, nie skiny, podobie PA u Paladynów z BH.Nie wiem co inne frakcje mają, słabo u mnie z rosyjskim:/
Mechaniką i kosmetyką. Mutki nie biegają, są jak czołgi więc podejrzewam, że grają zupełnie inaczej niż normalni wojacy. Ich 500hp da im wytrzymać nieco więcej ale nie mogą się rzucić za osłonę. To znaczy, że szukają sobie zakątka obwarowywują go workami z piaskiem i siedzą tam. Jest to też ładniejsze dla oka, niż walka klonów: ilaś tam soldierów w żółwich pancerzach vs ilaś tam soldierów w żółwich pancerzach.
I tylko tyle?"O aleeee fajnyy skin. Chodzmy ponakurwiac.""O APA/PA (niepotrzebne skreslic) woooow! Chodzmy ponakurwiac."Czyli to dalej to samo, tyle ze w innym pazlotku.
Chciałem zobaczyć tą wersje serwera, czy ktoś z was byłby mi w stanie przybliżyć jakie ip/port i ewentualnie pliki dodatkowe musiałbym w tym celu ściągnąć?
Wszystko pod nos? Jak psu miskę? Ok, mam dobry humor.1.2.3.4.5.6.7.Magia... czysta magia. Tylko nie graj do późna! Jutro musisz wstać do przedszkola.
Dla jednych tylko, dla innych aż. Skejwenie MG jak to MG ale to podpada pod prowokację do Flame'u ^^.Ciekawostka, worki z piaskiem są zajebiste jeżeli chodzi o taktyczną stronę gry. Widziałem genialnie ufortyfikowane miasta.
PS. Czekaj czy ja wspominałem, że niektóre frakcje naprawdę bronią miast? Oczywiście zamiast ślepego "nakurwiania".
idź do piachu z tym trollowaniem ....hipokryzja ....
Chce tylko dowiedziec sie w czym diabel. Licze na rzeczowa wymiane zdan, a nie bluzgi,
To znaczy ze co? Stoja przy beczce i pija epiwo? Czy tez kryje sie za tym cos innego?
Wybacz ale nie rozumiem przekazu. Przydalaby sie bardziej rozbudowana wypowiedz, jesli rzecz jasna na taka Cie stac
"O aleeee fajnyy skin. Chodzmy ponakurwiac.""O APA/PA (niepotrzebne skreslic) woooow! Chodzmy ponakurwiac."