Other > Zaginione holotaśmy

FOnline Requiem

<< < (19/30) > >>

vilaz:
Nie ja to pisałem ^^ ale tak potwierdzam. Wszelkie znalezione armory mają automatycznie 60% deter'a i niewiele chornią przed lazorami. Inna sprawa, że laser pistol wymaga 5ap za strzał (fastshoot 4ap, fastshoot+brof 3ap, tak więc max. 4 niecelowane strzały na turę) tak więc lepiej biegać z laser rifle (tyleż samo, 5 ap za strzał) a do niej ciężko o MFC bo te są drogie i w małych ilościach znajdowane.

Testować będę build 3 lazor shooty + 100% krytyk.

DocAN.:
Wczoraj miałem okazję przetestować Pancora, dmg 35-70 single.
2x brd (+3 kazdy) i dmg Pancora rośnie do 41-76 co przy lvlowaniu oznacza kill z kazdym burstem.
5 kul na burst daje 175(205) - 350(380) dmgu z 1hexa.
Jak wejdzie krytyk to dmg powyzej 1000 :)

Kombajn:
I warto nadmienić, że zmienił się też exp rate.
Za ubicie psa jest 60 expa (na 2238 to 20 exp) lub za dużego skorpiona 250 hp (na 2238 to 110 expa). Niestety nie mam pojęcia ile się ma za trudniejsze potwory, gdyż większość czasu szukam złomu itp, niech się wypowiedzą Ci bardziej doświadczeni, bo sam tez jestem ciekaw ile jest np. za centka.

vilaz:
Zaraz połażę, pomorduję i zdam raport. Jedna rzecz jest pewna, cave critters =/= encouter critters. Jaskiniowe fire geckos nie walą z ognia. Jaskiniowe małe deathclawy ponoć walą niesamowite kryty i łamią cię w pół itp. itd.

Duży deathclaw 260hp = 1850exp diable niebezpieczne bydle
Gold gecko wersja 37hp i 47hp = 260exp
Fire gecko 73hp = 550exp
Duże scorpy ok. 35hp = 250exp można spotkać rodzinki po 8-12 sztuk co oznacza, jedna rakieta/granat ok. 2k exp.

Dark Angel:

--- Quote from: DocAN. on December 23, 2010, 12:24:03 pm ---Wczoraj miałem okazję przetestować Pancora, dmg 35-70 single.
2x brd (+3 kazdy) i dmg Pancora rośnie do 41-76 co przy lvlowaniu oznacza kill z kazdym burstem.
5 kul na burst daje 175(205) - 350(380) dmgu z 1hexa.
Jak wejdzie krytyk to dmg powyzej 1000 :)

--- End quote ---

Wow. Moze by nawet moim BG  z brd dalo sie expic . ;D
A wiesz moze gdzie to najlepiej i najlatwiej zdobyc? Mam też drugie pytanie.. Skad wziasc laser rifle i jakie dmg zadaje powiedzmy... centaurowi? da sie tym expic?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version