Other > Zaginione holotaśmy

FOnline Requiem

<< < (18/30) > >>

LSD:
taa, albo jak mainem chodze a moje mk sie spawnuja i zaraz podlatuje jakis pedobear i jebut xd. Troche to bezsensowne, ale niestety. Taki poziom cs

GuitarGuy:
Ostatnio z Pazoxem poszliśmy do Mariposy, żebym zamienił się w mutka, ok, czekamy, on powiedział że nie chce być mutantem, ja przesiedziałem jakieś 30 minut na 4 poziomie. Nic, patrze po forum a tu się okazuje że żeby być mutantem trzeba gavarish pa ruski, mikrofon, specialny build i 27 level. To już nie takie super  ::)

kazixxs10:
Co  to za fonline ?

DocAN.:

--- Quote from: Shande on December 19, 2010, 07:10:15 pm ---No i dobrze. Jeszcze jedno pytanie mam. Jest tam sens robic sg snipera, czy oplaca sie tylko bg i ew grac?

@edit
Taa...Poczytalem i juz widze, ze robienie snipera nie ma sensu dzieki perkowi Terminator...hum.

--- End quote ---

Sneak Sniper to jedyne wyjscie, 100% Terminatora to 10ST i 10EN, nie wszyscy tak mają, większość BG ma Terminatora na 80% co daje pole do popisu Sniperowi z Gaussem. Już dwa razy wdziałem jak taki Sniper złożył BG 2 strzałami :/

Kombajn:

--- Quote from: DocAN. on December 22, 2010, 12:33:21 pm ---Sneak Sniper to jedyne wyjscie, 100% Terminatora to 10ST i 10EN, nie wszyscy tak mają, większość BG ma Terminatora na 80% co daje pole do popisu Sniperowi z Gaussem. Już dwa razy wdziałem jak taki Sniper złożył BG 2 strzałami :/

--- End quote ---

Zostaje też zrobić build ew sniper - jak nie wejdzie krytyk to hit będzie na pewo odczuwalny - informuję, że byle lazor rifle ma dmg broni 50-110 :O, a jak wcześniej pisał vilaz armory mają zmniiejszone resistance na energy weapons.

Aczkolwiek tu nawet burster daje radę - CAWS shotgun ma stty 35-60...gasi morde? wydaje mi sie z gasi

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version