Other > Zaginione holotaśmy
FOnline Requiem
Hololasima:
--- Quote from: vilaz on December 23, 2010, 04:06:13 pm ---Zaraz połażę, pomorduję i zdam raport. Jedna rzecz jest pewna, cave critters =/= encouter critters. Jaskiniowe fire geckos nie walą z ognia. Jaskiniowe małe deathclawy ponoć walą niesamowite kryty i łamią cię w pół itp. itd.
Duży deathclaw 260hp = 1850exp diable niebezpieczne bydle
Gold gecko wersja 37hp i 47hp = 260exp
Fire gecko 73hp = 550exp
Duże scorpy ok. 35hp = 250exp można spotkać rodzinki po 8-12 sztuk co oznacza, jedna rakieta/granat ok. 2k exp.
--- End quote ---
Only little edit sorry: 210exp
DocAN.:
--- Quote from: Dark Angel on December 23, 2010, 06:45:21 pm ---A wiesz moze gdzie to najlepiej i najlatwiej zdobyc? Mam też drugie pytanie.. Skad wziasc laser rifle i jakie dmg zadaje powiedzmy... centaurowi? da sie tym expic?
--- End quote ---
Pancora najlatwiej zdoyć na karawanach, Laserem nie ma co expic bo o mfc ciezko.
Do expienia EW polecam Solara, warto troche pochodzic po mapie i wpasc w ten special enc.
Kombajn:
--- Quote from: DocAN. on December 27, 2010, 10:53:58 am ---Pancora najlatwiej zdoyć na karawanach, Laserem nie ma co expic bo o mfc ciezko.
Do expienia EW polecam Solara, warto troche pochodzic po mapie i wpasc w ten special enc.
--- End quote ---
Karawany maja czesto ok 40-50 mfc, a spotyka sie je prawie non stop. Godzina farmingu i juz mamy ubragnione mfc.
A co do lazora - jak wspominalem ma staty 50-110, jak tym moze sie slabo expic? :>
Shande:
Śmiem wykpić Was wszystkich, którzy sądzą, że odsetek pk jest tu mniejszy niz na 2238.
Nie wiem czy ruskiemu sołdatowi w żółwim armorku i z jakimś fajnym minigunem w łapie nie było szkoda amunicji na takiego noba jak ja, czy po prostu się nudził...
Następny wysadził się gdy właśnie miałem sprzedać smg i iść wpłacić troche kasy do hell-a by się tam nie odrodzic...
Hardcore:
mhmmm widocznie masz pecha ^^ tam trudno o PK
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version