Other > Zaginione holotaśmy
[players-event] Na ratunek księżniczce!
Hardcore:
Ja bym proponowal zatrudnic nowych ochotnikow na "mzimu" ( czosnki powinny byc dobre bo niewygamaga to wielkiej logiki ;) )
jan0s1k:
--- Quote from: Hardcore on December 12, 2010, 02:03:51 pm ---Ja bym proponowal zatrudnic nowych ochotnikow na "mzimu" ( czosnki powinny byc dobre bo niewygamaga to wielkiej logiki ;) )
--- End quote ---
Rejdż moar... nie brałeś udziału, nic nawet o tym evencie nie wiesz, lubisz trolować, wypad z tego topicu... Naprawde jesteś zabawny i uparty, że w każdym topicu musisz coś o CS dodać...
MODERATORS
Red Dot:
Przynajmniej na evencie nie strzelał po innych uczestnikach jak CS z Tobą na czele ;)
jan0s1k:
--- Quote from: Red Dot on December 12, 2010, 03:06:02 pm ---Przynajmniej na evencie nie strzelał po innych uczestnikach jak CS z Tobą na czele ;)
--- End quote ---
Nie strzelał bo nie był
--- Quote from: jan0s1k on December 12, 2010, 02:25:13 pm ---
MODERATORS
--- End quote ---
spitfire182:
--- Quote from: Hardcore on December 12, 2010, 02:03:51 pm ---Ja bym proponowal zatrudnic nowych ochotnikow na "mzimu" ( czosnki powinny byc dobre bo niewygamaga to wielkiej logiki ;) )
--- End quote ---
Później płakałbyś, że złe czosnkowe mzimu nie pozwoliło nikomu uwolnić księżniczki ;)
Poza tym wielkiej logiki w tobie też nie ma skoro nawet z czosnków cie wyrzucili i musisz wylewać swoje żale w każdym temacie na forum.
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version