Other > Zaginione holotaśmy
[players-event] Na ratunek księżniczce!
TheRiot!:
Może po prostu najpierw przed czymś takim wyselekcjonować tych, którzy mieliby się bawić na iwentach, co?
albo naszą Miriam upić piwem i wcisnąć w nią psycho? ;x
Marszalek:
Widzę, że miło było i przyjemnie ;) szkoda tylko, że ja ten topic poczytałem dopiero koło 20 i było po herbacie :/
No nic tera mam więcej wolnego to posiedze i połekspie ażeby mnie nic więcej fajnego nie ominęło.
Szwartz - maniaku TeeFa nadal jesteś mi winny ammo ;)
Stachi:
No, sierotki się rozkręcają w robieniu eventów. :) Powodzenia i tak trzymać.
BTW, robicie lepsze eventy niż kolejne spawnowanie przez GMów npców do zabicia, więc idziecie dobrą drogą. ^^ Co prawda mnie nie było, ale z opisów wnioskuje, że była zabawa("rżnij póki ciepła!").
Wichura:
Jak zaczniemy selekcjonować uczestników na eventy pod względem intelektu, zostaniemy sami ze swoją zajebistością. Bo to, że jesteśmy najlepszym gangiem Pustkowi, jest oczywiste i nie podlega dyskusji.
Ogłoszenie, by odziać się chędogo i przybyć do Hub na 20.00, wisiało z kilkugodzinnym wyprzedzeniem - przyszły Czosnki w obfitości, to wziąłem Czosnków. Nie żebym kochał ludzi mających trudności z czytaniem i kontrolowaniem emocji, po prostu inni nas olali. Gdyby nie nagły i nieprzewidziany zgon księżniczki Miriam, nie byłoby najgorzej :>
Od charakteru imprezy zależy, czy robić ją po cichu i w zamkniętym analnym kręgu, jak Fight Club na przykład, czy można śmiało rzecz rozgłosić, bo popsuć granatami plazmowymi nie ma tam czego ani jak - patrz wyścigi Cannonball.
Kombajn:
--- Quote from: TheRiot! on December 12, 2010, 10:14:58 am ---Może po prostu najpierw przed czymś takim wyselekcjonować tych, którzy mieliby się bawić na iwentach, co?
albo naszą Miriam upić piwem i wcisnąć w nią psycho? ;x
--- End quote ---
Ja się dziwię, że wpadli tam w 17 na 7...to w ogóle nie ma sensu. Po pierwsze nie zawozić całej brygady ochotników, tylko tylu ilu będzie ~mzimu.
Z zastrzeżeniem np. że jeśli grupa przegra to traci sprzęt na rzecz mzimu i na odwrót.
Role plej był znośny - "rżnij póki ciepła".
EDIT: Dzis jest niedziela, dzien wolny od pracy, ale w FO mozna pierdyknac. Takze, moze dzis powtorka na powyzszych zasadach?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version