Other > Zaginione holotaśmy
[players-event] Na ratunek księżniczce!
Wichura:
Nieszczęście! Tragedia! Groza! Kaka szatana i mrok!
Złe mzimu
porwały księżniczkę i uwięziły ją w swojej brudnej norze. Traperzy wyniuchali, że znajduje się to w okolicach miejscowości Czarna Dupa, na szczęście kilka osób wie, gdzie to dokładnie jest. Nie bądź obojętny, uratuj księżniczkę z parszywych rąk zwyroli!
Rysopis księżniczki:
Zbiórka chętnych do odegrania szlachetnych rycerzy: bar w Hub, dziś o 20.00. Preferowane chary bojowe, złe mzimu to wszak nie przelewki. Ochotników dostarczy na miejsce firma przewozowa Sierociniec Transport i Logistyka.
Kanał IRC #mzimu, włazić tam for moar details, bo nie chce mi się każdemu niepiśmiennemu od nowa tłumaczyć, o co chodzi.
manero:
Zdaje sobie sprawę z tego, że nie ma wśród nas lepszego kandydata do ratowania księżniczek niźli ja... ale księżniczka Miriam? Jakaś szeroka ona w barkach, a i licu przyjrzeć się nie można. To aby napewno księżniczka, a nie jakiś książe? ;D
Floodnik:
Wezmę udział, jeśli dostane przewózkę z NCR do Hub.
Własne bronie wymagane?
Dycha:
Tak sprzęt we własnym zakresie ;), chyba że na starcie chcesz jakąś dzidę i fioletowe ubranko.
Floodnik:
Broń sobie wezmę, ale o fioletowe ubranko bym poprosił bo nie mam takiego, a jest cool :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version