Other > Zaginione holotaśmy
[players-event] Na ratunek księżniczce!
Zimny_Lechu:
--- Quote from: Schwartz on December 11, 2010, 09:28:19 pm ---To, że CSy nie będą mieli wstępu na następne eventy, zostało już uzgodnione :P
--- End quote ---
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
TheRiot!:
kara za aspołeczną gre, lolololololo
idź porozkurwiaj ;)
Dark Angel:
Panie Leszku I Janoszku.
Wszystko by poszło normalnie, bo nawet RDA umiało się zachować w przeciwieństwie do was i po wszystkim trollujecie i odwracacie kota ogonem. W jakim celu? Doskonale było widać jak janosik (viva) zaczął walić do mnie a przy okazji uszkodził innych. Janosiku chodź umów się na Arene, a nie rozwiązujesz to w taki sposób. Naprawde nie ładnie ! :>
Edit.
Riot idź trolluj gdzie indziej. Nawet nie było cie na Evencie, po co te twoje posty tu?
Wichura:
--- Quote from: Schwartz on December 11, 2010, 09:28:19 pm ---To, że CSy nie będą mieli wstępu na następne eventy, zostało już uzgodnione :P
--- End quote ---
O'rly? Nie przypominam sobie, żebym coś takiego uzgadniał. Odmaszerować.
Zbiórka dzielnych rycerzy bez skazy i zmazy:
Pierwsza szarża, ostrożne rozeznanie terenu:
Zza winkla wyszło mzimu:
Zostało jednak widowiskowo rozgromione:
Rozczarowanie, kiedy okazało się, że księżniczka jest, że tak powiem, z dodatkiem, rozwścieczyło tych rycerzy, którzy jeszcze nigdy nie widzieli prawdziwej cipki:
Powodowani słusznym oburzeniem postanowili rozwiązać sprawę po męsku, na zewnątrz:
Krajobraz po bitwie - itanzami niegodnymi wojowników zaopiekowały się mniej majętne sierotki:
Wnioski:
- dysproporcja między mzimu a rycerzami była zbyt duża
- niektórzy zapominają, że to tylko gra komputerowa i podchodzą do sprawy śmiertelnie poważnie
- logistyka jak na sierociniec wzorowa, szkoda że kilkuosobowe auto znalazłem już po wszystkim
- nie wiem, kiedy i jaki będzie następny event, jedno jest pewne - my robimy najlepsze :>
Proszę jakiegoś uczynnego moderatora o wywalenie stąd tej śmiesznej dyskusji kilku kogucików, mają te swoje mumble srumble, tam mogą sobie porównywać centymetry e-penisów.
jan0s1k:
--- Quote from: Dark Angel on December 11, 2010, 09:40:32 pm ---Panie Leszku I Janoszku.
Wszystko by poszło normalnie, bo nawet RDA umiało się zachować w przeciwieństwie do was i po wszystkim trollujecie i odwracacie kota ogonem. W jakim celu? Doskonale było widać jak janosik (viva) zaczął walić do mnie a przy okazji uszkodził innych. Janosiku chodź umów się na Arene, a nie rozwiązujesz to w taki sposób. Naprawde nie ładnie ! :>
Edit.
Riot idź trolluj gdzie indziej. Nawet nie było cie na Evencie, po co te twoje posty tu?
--- End quote ---
Nikogo innego oprócz Ciebie nie postrzeliłem, nie martw się ;) Oprócz późniejszego zabicia Martynki... Wyszło ogólnie śmiesznie ;)
--- Quote from: Wichura on December 11, 2010, 09:41:22 pm ---Proszę jakiegoś uczynnego moderatora o wywalenie stąd tej śmiesznej dyskusji kilku kogucików, mają te swoje mumble srumble, tam mogą sobie porównywać centymetry e-penisów.
--- End quote ---
Dokładnie, wywalić cały trolling tu, który zaczął Dark Angel..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version