Other > Zaginione holotaśmy

Fallout i ty

<< < (3/4) > >>

TuX:

--- Quote from: Tomowolf on November 13, 2010, 07:23:46 PM ---A ta k normalnie to - kiedy pierwszy raz bałem miałem koszmary że mnie Master zje i zamieni w ghoula tudzież super muta ! (Jakże ja się bałem chodzić po jaskiniach - ciarki przechodziły cały czas).

--- End quote ---

Heh. Mnie przerażał ten film gdy przyłączasz się do mutantów i wespół masakrujecie v13. Za pierwszym razem jak trafiłem do Necropolis to nawet nie gadałem z tymi ghulami tylko jak najszybciej do vaulta po water chipa. Podobnie w Glow. Nawet nie próbowałem na niższe poziomy zjechać. Wszystko ze strachu.

Wielu:
Ja usÅ‚yszaÅ‚em o FO w 2009 w sierpniu wiÄ™c kiedy wróciÅ‚em z wakacji od razu sciÄ…gaÅ‚em clienta no ale koledzy z rosji  nie dawali pograć czekali przy wejÅ›ciach do miast uzbrojeni w PlazmÄ™ i CA no i jeszcze dwóch z minigunami w 2010 po nowym updacie zaczoÅ‚em znów grać i powiem że jest lepiej już sÄ… miejsca chronione takie jak NCR wiÄ™c wreszcie nie ma co chwilÄ™ jakiÅ› pajaców co zabijajÄ… sÅ‚abszych staram zachÄ™cić kolegów do gry no ale sÄ… nie chÄ™tni bo w FO trzeba troszkÄ™ mózg wysilić 

Looker:
Ja się dowiedziałem od kolegi z klasy o Fonline też grał ale już przestał do liceum poszedł i już nie ma tyle czasu by sobie grać no ja dopiero zacząłem i na razie niezle mi idzie pożyjemy zobaczymy jak to będzie

Horigan:
Ja pierwszego fallouta grałem w 2006 roku bardzo mi się spodobał więc kupiłem całą sagę i nie żałuje teraz nawet lubię sobie pograć w starego dobrego F1 a o 2238 powiedział mi kolega i zachęcił do grania spodobało i się więc gram

Kamilos93:
Fallout 1 zacząłem grać w 2007, później doszedł do tego 2. Gram już 3 lata i nadal gra mi się nie nudzi. Teraz, gdy jest fonline i sdk mam własny serwer i gram z przyjaciółmi, roleplay i testy to co głównie robimy.

@Stalojsky Vladimir może mógłbym cię zaprosić na mój serwer, wyśle ci pm a tam dostaniesz więcej wskazówek :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version