Other > Zaginione holotaśmy

Fallout i ty

<< < (3/4) > >>

TuX:

--- Quote from: Tomowolf on November 13, 2010, 07:23:46 pm ---A ta k normalnie to - kiedy pierwszy raz bałem miałem koszmary że mnie Master zje i zamieni w ghoula tudzież super muta ! (Jakże ja się bałem chodzić po jaskiniach - ciarki przechodziły cały czas).

--- End quote ---

Heh. Mnie przerażał ten film gdy przyłączasz się do mutantów i wespół masakrujecie v13. Za pierwszym razem jak trafiłem do Necropolis to nawet nie gadałem z tymi ghulami tylko jak najszybciej do vaulta po water chipa. Podobnie w Glow. Nawet nie próbowałem na niższe poziomy zjechać. Wszystko ze strachu.

Wielu:
Ja usłyszałem o FO w 2009 w sierpniu więc kiedy wróciłem z wakacji od razu sciągałem clienta no ale koledzy z rosji  nie dawali pograć czekali przy wejściach do miast uzbrojeni w Plazmę i CA no i jeszcze dwóch z minigunami w 2010 po nowym updacie zaczołem znów grać i powiem że jest lepiej już są miejsca chronione takie jak NCR więc wreszcie nie ma co chwilę jakiś pajaców co zabijają słabszych staram zachęcić kolegów do gry no ale są nie chętni bo w FO trzeba troszkę mózg wysilić 

Looker:
Ja się dowiedziałem od kolegi z klasy o Fonline też grał ale już przestał do liceum poszedł i już nie ma tyle czasu by sobie grać no ja dopiero zacząłem i na razie niezle mi idzie pożyjemy zobaczymy jak to będzie

Horigan:
Ja pierwszego fallouta grałem w 2006 roku bardzo mi się spodobał więc kupiłem całą sagę i nie żałuje teraz nawet lubię sobie pograć w starego dobrego F1 a o 2238 powiedział mi kolega i zachęcił do grania spodobało i się więc gram

Kamilos93:
Fallout 1 zacząłem grać w 2007, później doszedł do tego 2. Gram już 3 lata i nadal gra mi się nie nudzi. Teraz, gdy jest fonline i sdk mam własny serwer i gram z przyjaciółmi, roleplay i testy to co głównie robimy.

@Stalojsky Vladimir może mógłbym cię zaprosić na mój serwer, wyśle ci pm a tam dostaniesz więcej wskazówek :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version