Other > Zaginione holotaśmy

Fallout i ty

<< < (2/4) > >>

Marszalek:
"Jak to ?? nie grałeś w folałta ? Co ty kompa nie masz czy co ?" - jak to w szkole za młodu mnie zagadywano.

Tak właśnie się składa, że wtedy nie miałem, o Folałcie czytałem aż nadto lecz na czym miałem go odpalić ? na tosterze ?

Wreszcie ciężką pracą i męczeniem rodziny tudzież krewnych dorobiłem się "boskiego" kompa.
No to teraz mogiemy pykać w F. !  Tja ale skąd skombinować ? Kumple nagle niemowy a ja tu na bezgierzu :/
(hah wtedy to nawet modemu nie miałem, a ci co mieli to mieli listy chętnych na dostęp - oczywiście za piątaka :O)
Kilka miesięcy później kupuję sobie magazyn o tematyce growej, a tam patrze ŁOJEZUSMARIA/OLABOGA - Fallout.
Następnie wszelki ślad po mnie w domu zaginął na dłuuugo.

F2 - gdzieś tam od kogoś dostałem i też żem znikł, w sumie podobało mi się jeszcze bardziej.
F:tactics - nie ma o czym gadać, jak dla mnie szmelc

TuX:
A ja się nie wstydzę napisać, że Fallouta miałem z CDA i co ciekawe nie mogłem go na początku odpalić co mnie bardzo zasmuciło. Okazało się, że miałem za wolny CD-ROM (ciekawe czy coś takiego może się zdarzyć w obecnych czasach). Więc faktycznie zacząłem przygodę Falloutową od części drugiej, ale znowu los ze mnie okrutnie zadrwił, gdyż nie spatchowałem swojej wersji i pewnego razu gdy sejwy mojego młodszego brata trafił szlag, ten w przypływie złości połamał płytę. Na szczęście udało mi się od kogoś załatwić inną kopie.

Z F:T bawiłem się dobrze i uważam, że jest to dobra gra, szkoda że akurat w tą stronę poszli.

Tomowolf:
Pare lat temu w odległej galaktyce w jaskini Tomasza zawitał komputer - następnie, obok komputera pojawiła się niz tąd i ząwąd płytka z Fallout 1 - po czym chętnie odpalił ją ! Grał długie dni i noce po ciężkim dniu w przeczkolu. Gdy nadeszła ta chwila kiedy wyszła kolejna częśc zawołał "Maaamoooo! Nocniiik!"
A ta k normalnie to - kiedy pierwszy raz bałem miałem koszmary że mnie Master zje i zamieni w ghoula tudzież super muta ! (Jakże ja się bałem chodzić po jaskiniach - ciarki przechodziły cały czas).

Dark Angel:

--- Quote from: Tomowolf on November 13, 2010, 07:23:46 pm ---Pare lat temu w odległej galaktyce w jaskini Tomasza zawitał komputer - następnie, obok komputera pojawiła się niz tąd i ząwąd płytka z Fallout 1 - po czym chętnie odpalił ją ! Grał długie dni i noce po ciężkim dniu w przeczkolu. Gdy nadeszła ta chwila kiedy wyszła kolejna częśc zawołał "Maaamoooo! Nocniiik!"
A ta k normalnie to - kiedy pierwszy raz bałem miałem koszmary że mnie Master zje i zamieni w ghoula tudzież super muta ! (Jakże ja się bałem chodzić po jaskiniach - ciarki przechodziły cały czas).

--- End quote ---

PRAWDZIWA HISTORIA HAHAHAH
:))))

TheRiot!:
kiedyś, mój braciak grał w f2 i robił karawany w BH - bronił je w trasie BH - NCR itp. i mnie ta gra strasznie zajarała! grałem u niego kilka minut i poprosiłem o to, żeby mi ją pożyczył. Okazało się, że nie ma nagrywarki a gra była kolegi. Płakałem strasznie że sobie nie pogram, ale cóż. Po x czasie zdobyłem sage folołt i teraz nubie na forum o tym, jak to było kiedyś. Dobranoc

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version