Niestety nie, przed chwilą próbowałem. Po pokazaniu mi się komunikatu o kradzieży (i tym że strażnicy to widzieli) strzeliłem do złodzieja i oberwałem setką kul od strażników.
Dziwne bo dev przeniósł wszystkie wątki o tym (w tym mój) z komentem "fixed"
A ja zostałem brutalnie okradziony przez złodzieja
Dotykał cię w niewłaściwe miejsca? Mówił sprośności? Wyrzuć to z siebie.
Wystarczy nie nosić czegokolwiek cennego do NCR, które przypomina już prawdziwą metropolię - żebracy, złodzieje, pojeby, bandyci, wariaci, wszystko w wielkiej obfitości. Nju Jork na zachodnim wybrzeżu.Kiedy nieopatrznie pokazałem się tam z combat shotgunem w łapie, podbiło do mnie dwóch dresów, z których jeden coś tam bałakał, a drugi rąbnął krytykiem w rączkę, skutkiem czego broń mi wypadła. Wtedy ten gadatliwy podniósł ją i zwiał, a drugi, zabity przez straże, zdążył jeszcze podziękować za fant. Nawet to uprzejme. Teraz, kiedy już muszę się tam pojawić (czego staram się unikać jak mogę), taszczę ze sobą spartańską dzidę - na to jak dotąd nie było amatorów :>
ehh, kto normalny wbija z krową do NCR.toć to jest perfidne jak uj, stealer z dużym udźwigiem podejdzie do takiej kruffki i 30 skałek spokojnie wyjmie ( zwykłych )
wiem na pewno, że będąc slaverem możesz dołączyć do raidersów.wystarczy mieć ( chyba ) dośc dużą karme u slaverów i zagadać o pracę inną niż łapanie niewolników