BTW Zapomnij o wszystkim z fallouta 1&2 (bez urazy ale tylko historia i położenie miast się przyda itp. ale reszta uległa zmianie tu nie jesteś przybyszem z krypty czy jakimś dzikusem
2)czy rozwijanie First Aid i Doctor powyzej 100 ma sens? Pierwszą postacią doszedłem do 125, ale różnicy miedzy 100 nie widze (dalej 3 min reuse). Od razu zapowiadam że profesji drugmakera rozwijać nie zamierzam.
3)Można miec więcej niż 1 namiot? Bo nie wiem czy jest sens rozkładac drugi na północy (póki co koło ncr mam)
4)Przeczytałem że wysoki outdorsmen pozwala znajdować cudze namioty- mógłby ktoś ta informacje potwierdzić? O jakich przedziałach skilla w tym przypadku mówimy
5)Czy tak jak w singlowych falloutach jak sobie podkręce staty drugami to będe mógł wziąć perka którego wymagań wcześniej nie spełniałem?
Było tak: stałem w NCR gość mnie okradł i pojawił się komunikat (taki na różowo) - 'XXX has been spotted by guards while stealing'. No to wygarowałem do XXX, po czym strażnicy zaczęli strzelać do mnie.To jak to jest z tym strzelaniem do złodziei?
Gdzie się kopie ten uran i po ile i jak (prosiłbym o skrina)? Jak wygląda ta maszyna gdzie stoi (wiem że w Mariposie) Gdzie dokładnie jest?
Nom parę/naście osób (wliczając w to mnie) straciło dużo razy ekwipunek przez takie pierdoły ale to przecież WASTLANT IST HARSZ. Poza tym update wniósł tyle że trzeba szukać grupy (byle jakich osób , np dzisiaj grałem z dwoma ruskimi i potem z dwoma polakami loot na - 5- 10k ) Ale wracając do tematu to wszystkie stwory (nawet te ludzkie ) czyli bandyci złodzieje i inni zyskali trochę hp aha i nie widziałem dzisiaj robobrainów w Sierra tylko te robotki z 4 rakietami (o dziwo mają 123 hp ) . Hmm da się grać ale jest coraz trudniej dla takiego nowego gracza lub non pvpkowca z bazą i miliardami itanzuf.Ale żeby nie offtopować to takie pytanko:Gdzie się kopie ten uran i po ile i jak (prosiłbym o skrina)? Jak wygląda ta maszyna gdzie stoi (wiem że w Mariposie) Gdzie dokładnie jest?
pokręć się po NCR, a znajdziesz jakich ludzi o podobnych zainteresowaniach
Teraz lepiej się nigdzie nie kręcić zbyt długo odkąd złodzieje stali się bogami.Edit:Podobno juz to naprawili i mozna napieprzac do zlodziei.