Auequiraetor, vas gang uz dlho poznam na zaklade wikiny, kto ste a ake su vase pohnutky ? Ste este aktivni ?
No kurde ted sem dorazil z prahy a koukám že se to tady pěkně rozjelo zajimavé teorie ))))))))))))))
Je to bída, na wiki to neni vůbec aktuání, je to z doby před wipem a nešlo mi to už změnit když nastala změna pravidel a pak už sem to neřešil. Jsem teď po nějaký době aktivní asi jen já resp. nejsem momentálně v kontaktu s dalšíma členama ani sem je dlouho nikde neviděl a jedu si to v singlu. Právě ty figury z dotazu jsou bývalý členi. Zájmy jsou asi takový, že jsem momentálně "falloutfetiš" sběratel itemů a občasný prudič na bazaru v Shady Sands. Jinak bych určitě uvítal nějaký kontakty a můžu nabídnout k dispozici prázdný kempy na severu a hospodu v Boneyardu. Taky se mi doma u Junktownu válí nevyužitejch 70 kousků HQ železa,400 junku a nějaký další matro, takže bych rád proved fér trade pokud by mě někdo zájem. Žádný mrdky do kontaktů ale nechci, patřim mezi ty roleplay psychopaty, co obětujou čas života aby pátraly po identitě takovejch těch "internet hero". Pokud chce někdo na mírovou návštěvu a třeba spolupráci tak mi bude ctí ale pokud to skončí raketou v mé hlavě a rabovačkou bejváku, tak si fakt dotyčného vystopuju a vyřešim si na něm bydlení v "hotelu" s ostrahou. Salut