Na początek mówię,że dopóki w tej grze czegoś nie osiągnę (czytać: nie dołączę do jakiegoś gangu (14-latek? Niemożliwe,niestety) lub nie stworzę własnego (z kumplami...to bardziej realne) nie chcę mieć żadnych altów ani żadnego uber PvP koksa rozwalającego na 1 hita. Testuję sobie wszelkie rodzaje postaci,aby dopasować czym pogra mi się najlepiej.
Za to chcę sobie zrobić SAMODZIELNEGO energy snipera. W falloucie 1/2/FT to jeszcze było proste,bo był trait Talent,ale tu już jest gorzej...
Na Tag skille mam pomysł - EW,Science,FA. Dobry? Według poradnika do crafcenia EW wystarczy ten skill i science. Prosiłbym o pomoc w dobraniu S.P.E.C.I.A.L (konieczność - charyzma minimum 3. W końcu trzeba do Enklawy dołączyć,przynajmniej na chwilkę) i traitów,bo mnie szlag z tymi punkcikami trafi.
A tak,perki także (myślę,że obowiązkowo - jak najwcześniej 2 Lifegivery,aby nadrobić braki w EN (najpewniej,bo to snajper),Better Criticals i more criticals,ile razy tam się to da). Proszę o opinię na ich temat oraz o uzupełnienie,co powinienem dodać.
I proszę was,odpuścić sobie,że hybryda jest g***o warta. Chcę tym czymś naexpić,zarobić, poznać nieco ludu i założyć gang/dołączyć do jakiegoś istniejącego. Dopiero wtedy się pobawię w buildy pod pvp. Nie,nie tępe PK,gdzie ubija się bezbronnego bluesuita. Myślę o PvP z równymi sobie graczami. Sam już się przekonałem,że to irytujące,być tak ciągle zabijanym za nic. Tłumaczenie po to,żeby Wichura przypadkiem nie uznał,że nie jestem godzien pomocy ;> toż to spec od grania bez altów.^^
Za pomoc serdeczne Bóg zap...a,tak,niewierzący chłopak ze mnie.
Dziękuję z góry ^^
Edit: Ops,czyżby offtop? Chociaż...moze po prostu zachęcenie do dyskusji i tworzenia tych buildów ;>