fodev.net
15.08.2009 - 23.06.2013
"Wasteland is harsh"
Home Forum Help Login Register
  • November 22, 2024, 10:21:38 am
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Play WikiBoy BugTracker Developer's blog
Pages: 1 2 [3]

Author Topic: ulubione miasto  (Read 6113 times)

Re: ulubione miasto
« Reply #30 on: December 04, 2010, 05:46:52 pm »

Nie wiem jak wy ale ja miałem zawsze taki sam wzór na Reno. (...) A potem i tak dołączam do Wrightów.
Kocham Modoc i ten zajebisty soundtrack...

@TuX - mam taki sam schemat :D
@Stalojsky Vladimir - Modoc i klimat soundtracku +1

Z F1 chyba Junktown najbardziej, akcja z obroną Kiliana, pokój w motelu, zabawa z gangiem... ech :D No i Shady Sands - w jedynce piękne miasteczko.
W F2 - w sumie więcej razy dwójkę przeszedłem, wszystkie te początkowe miasta mają klimat (bicie 3 lvl w Arroyo, szczury w Klamath, Metzger w Den...); najmniej podoba mi się Vault City (chodzi mi o podejście mieszkańców, bo samo miasto ładne, zieleń - no, w końcu użyli G.E.C.K.-a - i muzyka też klimatyczna); Reno może być; bardzo fajny klimat ma Redding, taki typowy Dziki Zachód (i zabawa z Obcymi w kopalni :D ); ogromnie jeszcze podoba mi się klimat San Francisco - ale to raczej pod względem muzyki, niż mieszkańców/ zabudowy.
Co do miast w FO, to niewiele jeszcze zwiedziłem, byłem w VC (courtyard czy jak się to pisze - przy próbie wejścia do miasta właściwego "zaliczyłem zgona" :D ), Gecko, NCR, Hub, Junktown... Chyba te ostatnie miasta, ale jednak najlepiej czuję się w swoim namiocie :P
W FT, VB, F3 nie grałem, więc się nie wypowiadam.

headshot

• Killian
« Reply #31 on: December 06, 2010, 02:04:29 am »

Do moich ulubieńców dołączam Gecko. Może przez wzgląd, że Harold jest moim ulubionym bohaterem serii. Jak dla mnie to miejscówka ma swój specyficzny klimat. Dopisałbym też Necropolis, ale jakoś niemiło kojarzy mi się z Dziećmi Katedry.

Profesorek

• U talkin' to me?! F**K!!! *Pif Paf*
« Reply #32 on: December 06, 2010, 12:50:55 pm »

imo przekozak jest New Reno mafije arena, cat's paw wszystko co najlepsze... a i jeszcze groby do rozkopania na golgocie ^^
« Reply #33 on: December 06, 2010, 03:19:27 pm »

tak na serio to F1 - katedra i ten jej klimat, ten soundtrack ahh. Ciary mam, najfajniejsze miejsce. Tylko myślałem, że rozmowa z Mistrzem w F1 będzie jakaś ciekawsza.

F2 - Modoc, bo działało na mnie jakoś tak smutno, nie wiem czemu. I tak jak poprzednicy w Reno zawsze dołączałem do Wrightów, bo jakoś tak czułem że są najbardziej porządni ( oczywiście musiałem zabić Bishopa i przelecieć mu żone, a co! )

Profesorek

• U talkin' to me?! F**K!!! *Pif Paf*
« Reply #34 on: December 06, 2010, 03:39:38 pm »

tak na serio to F1 - katedra i ten jej klimat, ten soundtrack ahh. Ciary mam, najfajniejsze miejsce. Tylko myślałem, że rozmowa z Mistrzem w F1 będzie jakaś ciekawsza.

F2 - Modoc, bo działało na mnie jakoś tak smutno, nie wiem czemu. I tak jak poprzednicy w Reno zawsze dołączałem do Wrightów, bo jakoś tak czułem że są najbardziej porządni ( oczywiście musiałem zabić Bishopa i przelecieć mu żone, a co! )

ja zawsze bzykam jeszcze jego corke xD
Pages: 1 2 [3]

Page created in 0.061 seconds with 25 queries.