Other > Zaginione holotaśmy

Dla początkujących - łatwe zdobywanie broni i xp.

<< < (4/7) > >>

kazixxs10:
Polecam tez chodzić na jaskinie bo tam czasem sa raiders i można troche broni dostać . Najlepiej to koło necropolis na ghoele chodzić i potem te hunting rifles przerabiać na te z lunetom . Tak samo z desert egle , magnum itd .

Stachi:

--- Quote from: TheRiot! on September 11, 2010, 02:42:42 pm ---Prosze Stachi, pokaż mi jakiś dowód że tak się da a nie będę spamował

--- End quote ---

I tak nie bedziesz spamował, bo cię RJ albo Misiołap ukrócą i się skończy. Mnie przy okazji również. :P

dogbert:
Riot, dlatego w tytule posta masz "Dla początkujących", poza tym nawet jak dostaniesz tylko 10 skórek w godzinę, to jest to 10 skórek za które nie zapłaciłeś ani jednego kapsla, więc czysty zysk, jak napisał Rozi.

TheRiot!:

--- Quote from: dogbert on September 11, 2010, 06:13:25 pm ---Riot, dlatego w tytule posta masz "Dla początkujących", poza tym nawet jak dostaniesz tylko 10 skórek w godzinę, to jest to 10 skórek za które nie zapłaciłeś ani jednego kapsla, więc czysty zysk, jak napisał Rozi.

--- End quote ---

zysk jest również z tego ( obczajonego przeze mnie wipe temu ) :

Idziesz do Redding do Niebiezpiecznego Dana/Vana/Mana ( nie pamiętam jak się zwie ). On sprzeda ci części do zapalnika za 1-10 caps.

Te części sprzedasz z zyskiem w jakimś sklepie, ja patrzyłem u Renesco, chyba za 50 caps. Masz 40 caps za frajer

Tylko zobacz, takich kwiatków jest mnóstwo, tylko powiem tyle. Zarób tym sposobem na baze, to pogadamy :D

Stachi:
UUuuuuuuu..... Zaraz ban śmignie tak szybko, że nikt nie zauważy, a ty poczujesz riotku. :) Nie wiesz, że o takich rzeczach się raportuje do Dev/GM teamu? Nieładnie podły nikczemniku....

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version