Other > Zaginione holotaśmy
Wasza przygoda z FOnline.
Horigan:
No ja z kolegą u mnie wyszukaliśmy info o 2238 no i nic ja gram dalej napalony od 3 dni :P a koledzy nie grają bo mają takie argumenty :
-Ale żałosna grafa Cs ma lepsze
-Głupie sterowanie bo nie umieli nic zrobić postacią pomijając żę stałem koło nich i mówiłem co i jak
-Po nieudanej kradzieży kolegę rozstrzelali i płakał że to jest ch***e bo zabili go za nic
marcek1989:
--- Quote from: Horigan on November 15, 2010, 11:08:55 pm ---No ja z kolegą u mnie wyszukaliśmy info o 2238 no i nic ja gram dalej napalony od 3 dni :P a koledzy nie grają bo mają takie argumenty :
-Ale żałosna grafa Cs ma lepsze
-Głupie sterowanie bo nie umieli nic zrobić postacią pomijając żę stałem koło nich i mówiłem co i jak
-Po nieudanej kradzieży kolegę rozstrzelali i płakał że to jest ch***e bo zabili go za nic
--- End quote ---
Ahahahaha chciałbym widzieć twojego kolegę ;) Widać, że to typowy nolife i dzieciak neo, który płacze, że zły pikselek go zajebał swoim mauserem za nic. Oj jak ta gra jest trudna... Developers powinni zrobić ogromny napis +18, bo dzieci się załamią psychicznie.
Ja o FOnline dowiedziałem się rok temu, zacząłem nawet pogrywać ze znajomymi, jednak po pewnym czasie przestałem. Niedawno zacząłem grać, zarejestrowałem się na tym nowym forum (kiedyś forum było na NMA) i przemierzam pustkowia w poszukiwaniu swojego miejsca ;)
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version