Other > Zaginione holotaśmy
Jak zacząc gre?
Floodnik:
--- Quote ---Tak, można stwierdzić, że zidentyfikowano trolla o nicku Floodnik.
--- End quote ---
Widocznie nie wyczuwacie tego, że ziomad najprawdopodobniej robi sobie z nas jaja. Przy "Jak zacząć grać na tej grze" po czym "Co mam pobrać aby grać?" nasunęło mi się na myśl - jak można zadawać takie pytania? Przecież opisy jak, co, gdzie są wszędzie, do tego link "Play" w prawym górnym rogu forum przekierowujący nas prosto do tematu "How to get started"... Wątpię, żeby ktoś był tak... tępy... żeby rzucać czymś takim. Dlatego napisałem "Troll detected" - ziomad zapewne jest kimś, kto już odwiedzał to forum wcześniej, nie lubi tutejszych forumowiczów i chce ich trochę pomęczyć pytaniami w tym stylu... A wy go po prostu karmicie, tracąc czas na odpowiadanie mu. Potulni jak baranki :)
Ja tylko ostrzegam, nie trolluję. W przyszłości może się okazać że jednak miałem rację, a ten temat to prowokacja :)
A może nie. Cóż, zobaczymy.
KerUr:
niemniej temat dla jak to określiłeś ... tępaków.... powinien istnieć wiec ten "troll" przyczynił sie do rozwoju polskiego FO , ironia losu ? to ja taką poproszę w realnej Polsce
eryk240:
W jakie skile najlepiej dawac na początku ??
Florek:
--- Quote from: eryk240 on September 05, 2010, 04:24:14 pm ---W jakie skile najlepiej dawac na początku ??
--- End quote ---
W skille które stagowałeś i te które potrzebne Ci do planowanej profesji. :) Zdecydowanie skill bojowy na początku na 1szym miejscu.
KerUr:
--- Quote from: Florek on September 05, 2010, 04:38:52 pm ---W skille które stagowałeś i te które potrzebne Ci do planowanej profesji. :) Zdecydowanie skill bojowy na początku na 1szym miejscu.
--- End quote ---
Zdecydowanie nie !!! zdecydowanie powinieneś dobić outdor do 100 chociaż , następnie skoncentruj sie na profesji/ skillach bojowych/ crafcie podstawowych częsci (matal parts, alloys , gunpowder)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version