Other > Zaginione holotaśmy
Inicjatywa kreatywna
Widok:
da sie jakos "wyciagnac' te modele postaci z silnika gry?
baaelSiljan:
jakby się dało nie było by takich problemów... to są sprite'y 2d w małej rozdzielczości. wszystko robimy od zera. Wogóle ktoś kiwnął palcem? bronie by się powoli przydały, potrzebni by byli animatorzy też.
TommyTheGun:
Mało czasu i brak umiejętności uniemożliwiają mi zrobienie czegokolwiek sensownego. Ostatnio złożyłem szałowy pistolet ale nie potrafię go doszlifować, żeby był naprawdę łady. Z teksturowaniem mam również problemy. Choćby dlatego, że jak już pisałem - dopiero się uczę. Oram tutoriale i coś to daje ale wciąż - mam za mało czasu, żeby postępy były rzeczywiście znaczące.
Rejfyl:
Ja też zacząłem zabawę z blenderem. Idzie mi bardzo powoli.. . A chcę się nauczyć go od podstaw więc podobnie jak tommy jadę tutoriale. Pewnie za jakiś miesiąc stworze coś sensownego. Na razie robię talerze, szklanki itd..:)
pirosan:
Jako grafik 3d z 5-letnim doświadczeniem, oraz grafik 2d z 7-letnim doświadczeniem, mogę służyć radami odnośnie photoshopa / 3ds maxa / blendera - nie mam raczej czasu na modelowanie rzeczy na boku, ale jeśli będzie jakiś problem natury technicznej, to z miłą chęcią pomogę go rozwiązać.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version