Other > Zaginione holotaśmy
Inicjatywa kreatywna
wrednypiwosz:
--- Quote from: cerberix on January 15, 2010, 08:03:03 am ---Ten mapper to ten sam co znajduje się w folderze z grą jakby ktoś nie wiedział.
--- End quote ---
Czyli kicha.
--- Quote from: baaelSiljan on January 15, 2010, 09:22:35 am ---animacji w sensie animowania kości do modelu 3d na podstawie animacji spriteów z FRM :) np.:
broni, np (dzieło Lexx'a):
--- End quote ---
--- Quote from: skejwen on January 15, 2010, 02:22:57 am ---Co do robienia brakujących animacji to od dluzszego czasu wisi w sieci ta strona - http://fonlineskinproject.freeforums.org/ - zainteresowani niech zajrza.
--- End quote ---
I właśnie tym potwierdziło się to o czym pisałem, wymieniony został miotacz, a później się okazuje że ktoś już go zrobił. Podana strona jest jako forum, a to kompletnie nie nadaje się do prowadzenia prac nad tego typu rzeczami. Żeby ruszyć z pracą pierw trzeba zorganizować odpowiednie zaplecze. Inaczej w ogóle nie ma sensu zaczynać, bo okaże się że mamy 3 modele noży, 10 smg a żadnego minuguna.
baaelSiljan:
może najpierw niech się zgłoszą ludzie i powiedzą co są w stanie robić, jakie mają umiejętności, a potem przydzieli się wg. tego zadania, ew spisze zadania i przygotouje materiały na których mozna pracować
właśnie żeby było wiadomo na czym się stoi i co można, i żeby się nie robił bałagan pt. 20 flamerów ...
baaelSiljan:
zaprezentuj się, pokaż co możesz, opisz co jesteś w stanie zrobić, cośniecoś to nic albo wszystko :)
--- Quote from: wrednypiwosz on January 15, 2010, 12:03:48 pm ---I właśnie tym potwierdziło się to o czym pisałem, wymieniony został miotacz, a później się okazuje że ktoś już go zrobił. Podana strona jest jako forum, a to kompletnie nie nadaje się do prowadzenia prac nad tego typu rzeczami. Żeby ruszyć z pracą pierw trzeba zorganizować odpowiednie zaplecze. Inaczej w ogóle nie ma sensu zaczynać, bo okaże się że mamy 3 modele noży, 10 smg a żadnego minuguna.
--- End quote ---
trzeba go przerobić na lowpoly z tego co wiem, oteksturować, zresztą to tylko przykład, zrób mini :) i pokaż
skejwen:
ZANIM ZACZNIECIE TROLLOWAC
Mam maly apel - zamiast narzekac, jak to trawa byla zielensza a niebo bardziej niebieskie, lepiej napiszcie tak jak to baaelSiljan zasugerowal:
--- Quote from: baaelSiljan on January 15, 2010, 12:08:50 pm ---może najpierw niech się zgłoszą ludzie i powiedzą co są w stanie robić, jakie mają umiejętności, a potem przydzieli się wg. tego zadania, ew spisze zadania i przygotouje materiały na których mozna pracować.
--- End quote ---
wrednypiwosz:
--- Quote from: baaelSiljan on January 15, 2010, 01:17:11 pm ---trzeba go przerobić na lowpoly z tego co wiem, oteksturować, zresztą to tylko przykład, zrób mini :) i pokaż
--- End quote ---
Podaj pierw link do serwisu w którym będzie można zarządzać poszczególnymi pracami.
--- Quote from: skejwen on January 15, 2010, 04:21:31 pm ---może najpierw niech się zgłoszą ludzie i powiedzą co są w stanie robić, jakie mają umiejętności, a potem przydzieli się wg. tego zadania, ew spisze zadania i przygotouje materiały na których mozna pracować.
--- End quote ---
Amatorska, opanowana obsługa programu Blender. Pisałbym się na zrobienie młota i smg ;) tylko podajcie jakieś konkretniejsze dane, żeby się później nie okazało że "coś z tym jest nie tak i silnik tego nie przemieli" :P Przykładu "prac" nie mam pod ręką w chwili obecnej.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version