Floodik dzieki Już pobieram.
Gracjan sry ale nie powiemy ci... i tak 3 sprawy : 1.Ty jestes tam nie proszonym gosciem .... fakt masz prawo ale wojtus tex mial i jak sknczyl ? 2. Wiesz nie chce ci nic mowi ale Came ma tak jagby 100 lvl 3. Na servie jest tylko 4 powaznych polskich graczy Ja ,Came,Riot i Pazoxi wiec lepiej uwazaj z kim mowisz ok? uh ah B0NUS : jesli myslisz ze podolasz nam 4, to sie mylisz jasne ? Kazdy z tej 4 jest w gang/ma specialne uklady z Rosjanami wiec jak twoj nick tam sie pojami to trafisz az automatu zna czarna liste
Satan czasami jak patrze na to co tutaj wypisujesz to smiac mi sie chce... Te twoje teksty o rosjanach i wojtusiu to zal totalny. Pojawi sie tam jakis lepiej zorganizowany gang to miejsca tam dla siebie nie znajdziesz a napinasz sie jakbys nie wiem kim byl. Bez obrazy ale pozujesz tutaj na jakiegos boga obt...
Kto 1 szy wysle Pmke dostanie metal armor i kase . promocja limitowana.Aj Aj.
Shannna : tu chodzi o pokemony no wiesz nie chcemy kolejnych edycji pokemonow wiec ktos musi robic za waznego
Dzięki za zaproszenie RUDA SUKO ale jestem obecnie inactive i nawet mnie nie ciągnie na to obt. Poprostu zabawne sa te teksty Satana który uważa sie za Strażnika texasu Mówisz że na obt ludzie staraja się myśleć? w takim razie na 2238 grają same nie myślące tępaki?Poprostu nie rozumiem twojej postawy tutaj... Wojtus czy gracjan chca zagrac niech graja maja do tego prawo. Jesli beda naprawde takimi trolami to na twoim miejscu bym się cieszyl... bedzie na kogo polowac, predzej czy pozniej się znudzą.
@mshORLY? o.o@topicHell jest wystarczajacym straznikiem. Byle debil bedzie probowal na chama przebiec obok turreta, natomiast gracz ogarniety sie nauczy na spokojnie omijac go