fodev.net
15.08.2009 - 23.06.2013
"Wasteland is harsh"
Home Forum Help Login Register
  • December 23, 2024, 04:36:47 am
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Play WikiBoy BugTracker Developer's blog
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11

Author Topic: OBT2 serwer raz jeszcze  (Read 24177 times)

jan0s1k

• If it bleeds we can kill it...
    • Chosen Soldiers
Re: OBT2 serwer raz jeszcze
« Reply #75 on: September 12, 2010, 09:46:48 pm »

Floodik dzieki :D :D :D Już pobieram.
NIEEEEEEEEEEEE KURWA! ^^

btw Satan masz może kontakt do Invisible albo dostęp do jego 300-400 lvlowych postaci? ;)
bo pamietam jak sobie z 10 lvli nabilem za zabicie raz jego 3 postaci ;)

Shanna

• BBS
« Reply #76 on: September 12, 2010, 09:54:21 pm »

Gracjan sry ale nie powiemy ci... i tak 3 sprawy :
1.Ty jestes tam nie proszonym gosciem .... fakt masz prawo ale wojtus tex mial i jak sknczyl ? :D
2. Wiesz nie chce ci nic mowi ale Came ma tak jagby 100 lvl  :P
3. Na servie jest tylko 4 powaznych polskich graczy :D Ja ,Came,Riot i Pazoxi wiec lepiej uwazaj z kim mowisz ok?

uh ah B0NUS :
jesli myslisz ze podolasz nam 4, to  sie mylisz jasne ? Kazdy z tej 4 jest w  gang/ma specialne uklady z Rosjanami wiec jak twoj nick tam sie pojami to trafisz az automatu zna czarna liste :)

Satan czasami jak patrze na to co tutaj wypisujesz to smiac mi sie chce... Te twoje teksty o rosjanach i wojtusiu to zal totalny. Pojawi sie tam jakis lepiej zorganizowany gang to miejsca tam dla siebie nie znajdziesz a napinasz sie jakbys nie wiem kim byl. Bez obrazy ale pozujesz tutaj na jakiegos boga obt...
« Reply #77 on: September 12, 2010, 09:58:05 pm »

Jeżeli dobije ten gang porządne lvle to wtedy możemy gadać o szukaniu miejsca. A ludzi pokroju wojtusia nawet nikt tutaj nie chciał- więc jeżeli chcą utrzymywać porządek na servie od trolli to ich gestia by takich ludzi nie wpuszczać
Polskie Pustkowia http://forum.newfmc.pl
« Reply #78 on: September 12, 2010, 11:44:24 pm »

nie mozna nazwac tego gangiem ale takim malym supportem. Jestes nowy? Pomoge ci podlvlowac + odpale ci jakiegos gaussa czy cos. Z ruskimi sa ciagle problemy, ale jezeli potrafisz byc ok to i oni sa ok dla ciebie.

Mozesz zgrywac badassa, ale naruchasz sobie wrogow i na co ci to?

Co do slow Satana:
Jest tylko kilku polakow z jakims lvlem na obt2 ktorzy graja tam i znaja gosci takich jak BC team lub winampy,salior moony czy secretiki xd. Bez pomocy innych na tym serwie jest sie skazanym na smierc.

@Shanna
Obt2 to nie 2238. Pamietaj, ze zasady walk sie roznia na tych serwerach. Na jednym panuje rasz i swarm - na drugim zas one man army. Mozna grac w ekipie, to fakt. Ale wtedy trzeba zawsze bujac sie w grupie, zeby miec plecy w swoich ziomkach, bo inaczej beda polowac na pojedynczych gangowcow i bedzie bieda.
« Reply #79 on: September 13, 2010, 07:02:46 am »

Satan czasami jak patrze na to co tutaj wypisujesz to smiac mi sie chce... Te twoje teksty o rosjanach i wojtusiu to zal totalny. Pojawi sie tam jakis lepiej zorganizowany gang to miejsca tam dla siebie nie znajdziesz a napinasz sie jakbys nie wiem kim byl. Bez obrazy ale pozujesz tutaj na jakiegos boga obt...

Slyszalem , ze 2238 to nuda kompletna.. a na OBT 2 gra malo graczy, wiec z checia zapraszam caly gang BBS .

# topic.

Kto 1 szy wysle Pmke dostanie metal armor i kase :) . promocja limitowana.
Aj Aj.

« Last Edit: September 13, 2010, 07:13:42 am by Cameleon »

Hardcore

• Make war and fuck peace
« Reply #80 on: September 13, 2010, 07:17:36 am »

Shannna : tu chodzi o pokemony no wiesz nie chcemy kolejnych edycji pokemonow wiec ktos musi robic za waznego
« Reply #81 on: September 13, 2010, 07:33:21 am »

Kto 1 szy wysle Pmke dostanie metal armor i kase :) . promocja limitowana.
Aj Aj.

phhhhiii :P

Shannna : tu chodzi o pokemony no wiesz nie chcemy kolejnych edycji pokemonow wiec ktos musi robic za waznego

taa, nie chciałbym żeby inni mieli nas za takich co nie potrafią przy turrecie przejść lol

Hardcore

« Reply #82 on: September 13, 2010, 02:41:13 pm »

Powiem tak na Obt2 jest taki spokoj ze stuff moze sobie lezec nawet bron ipt :P a jak mamy jeszcze pokemony na servie to nawet 1 moneta sie niu uchowa , wyzywaja ruskich (po polsku ) , gadaj tylko po polsku, 0% ang zadaja  pytania i nie mysla a tego przykladaem byl np gracjan wiec prosze cie Shanna tam jest inaczej niz na 2238 :P tam ludzie staraja sie myslec :) 

Shanna

• BBS
« Reply #84 on: September 13, 2010, 08:54:59 pm »

Dzięki za zaproszenie RUDA SUKO ale jestem obecnie inactive i nawet mnie nie ciągnie na to obt. Poprostu zabawne sa te teksty Satana który uważa sie za Strażnika texasu :P
Mówisz że na obt ludzie staraja się myśleć? w takim razie na 2238 grają same nie myślące tępaki?
Poprostu nie rozumiem twojej postawy tutaj... Wojtus czy gracjan chca zagrac niech graja maja do tego prawo. Jesli beda naprawde takimi trolami to na twoim miejscu bym się cieszyl... bedzie na kogo polowac, predzej czy pozniej się znudzą.
« Reply #85 on: September 13, 2010, 08:56:42 pm »

Dzięki za zaproszenie RUDA SUKO ale jestem obecnie inactive i nawet mnie nie ciągnie na to obt. Poprostu zabawne sa te teksty Satana który uważa sie za Strażnika texasu :P
Mówisz że na obt ludzie staraja się myśleć? w takim razie na 2238 grają same nie myślące tępaki?
Poprostu nie rozumiem twojej postawy tutaj... Wojtus czy gracjan chca zagrac niech graja maja do tego prawo. Jesli beda naprawde takimi trolami to na twoim miejscu bym się cieszyl... bedzie na kogo polowac, predzej czy pozniej się znudzą.

Jak uwazasz , to tylko takie malo wyzwanko jakby znudzil sie 2238. pozdrawiam :)

Hardcore

« Reply #86 on: September 13, 2010, 09:45:56 pm »

Shanna: jaki Straznik texasu ? tylko Straznik piekla :P
wiesz nawet Floodnik dzis sie przekonal (tak sadze  ze naprawde pk3mony na obt2 sa wysoce zbedne  niszzca tylk porzaet i harmonie serva.
No obt2 jest inaczej :P tam stuff moze lezec na ziemi i NIKT ci go zapawne nie zabieze :)

maszrum

• Soldiers of Thunderstorm
« Reply #87 on: September 13, 2010, 10:26:36 pm »

to juz lepiej na tla pograjcie, tam sie przynajmniej cos dzieje.. obt2 to biedniejsze tla :o
« Reply #88 on: September 13, 2010, 11:06:00 pm »

@msh

ORLY? o.o

@topic

Hell jest wystarczajacym straznikiem. Byle debil bedzie probowal na chama przebiec obok turreta, natomiast gracz ogarniety sie nauczy na spokojnie omijac go ;)

vilaz

• #1 Cat's Paw Fan!
« Reply #89 on: September 14, 2010, 10:52:38 am »

@msh

ORLY? o.o

@topic

Hell jest wystarczajacym straznikiem. Byle debil bedzie probowal na chama przebiec obok turreta, natomiast gracz ogarniety sie nauczy na spokojnie omijac go ;)

Prawda, na TLA ludzie czekaja na jednego szalenca z science a potem rzucaja sie do ucieczki. Na OBT sprawa jest setki razy banalniejsza. Druga sprawa też nie ma sensu wychodzic z Hell'a bo tam se mozna spokojnie poexpic ^^.

BTW. Podrzuci mi ktos mobka do expienia ? :D moje 7, 5 i 3x2 levele nie sa zbyt rozgarniete ^^
Polskie Pustkowia http://forum.newfmc.pl
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11

Page created in 0.109 seconds with 21 queries.